Makeover met Sigma paint.: van wit naar zwart

Inspiratie tijd: 4 minuten

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn wij gek op make-overs. We vinden het súper leuk om een compleet andere look te geven aan een ruimte. Ik vond het dus extra leuk om deze make-over in samenwerking met Sigma paintr. uit te mogen voeren. Dit keer waren we bij mijn zus. Ik mocht haar verrassen – hoe tof. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel mee! Ook geef ik je handige tips. Let’s go.   

Makeover

Ik hoor vaak om me heen dat mensen klaar zijn met een bepaalde kleur in huis (of juist met het feit dat alle muren wit zijn), maar het ook moeilijk vinden wat er dan moet worden geverfd en in welke kleur. Ik snap het! Laatst was ik bij een lezing van Evelien Reich (hoofdredacteur van Elle Decoration) en zij vertelde ook hoe belangrijk kleur in een interieur is. Het geeft zoveel meer sfeer, uitstraling en gezelligheid. Het is vaak een kwestie van durven en doen! Ik bedoel… je kunt altijd terug, toch?!

Laten we beginnen!

Oké, tijd voor de makeover. En nu? Welke kleur kies je? Waar moet je beginnen? Oefff, het kan soms knap lastig zijn. Gelukkig heb je Pinterest, Instagram en genoeg andere inspiratiebronnen om te komen tot leuke ideeën. Bij de makeover hebben we de werkkamer van mijn zus en haar vriend een andere look gegeven. Alle muren waren wit. Ik wilde dus echt een “wow-effect” creëren. Hoe ik dat heb gedaan? Ik vertel het je hieronder!

Vormen: Ik heb gekeken naar een unieke vorm. Ik wilde niet standaard een muur verven. Dus wat heb ik bedacht: één muur is zwart, maar het loopt een stuk door naar de volgende muur. Hierdoor krijg je een leuk hoekje!

Kleur: En… het is een opvallende kleur geworden, namelijk zwart. Hierdoor versterk je het verrassingseffect.

Woonaccessoires: Bij een makeover hoor je het natuurlijk ook leuk aan te kleden. Daarom heb ik ervoor gekozen om het kastje dat er al stond, opnieuw te gebruiken. Het kastje komt nu erg mooi uit voor de geschilderde zwarte muur. Daarop heb ik een mooie klok gezet en aan de muur twee posters opgehangen. Het staat gelijk super tof!                  

 

BEFORE

Hieronder nog een aantal before foto’s.

Help! Ik heb geen tijd om te schilderen…

Geen tijd om te schilderen? Geen zin om te schilderen? Of ben je gewoon niet zo goed in schilderen? Wat je reden ook is… Ik heb de oplossing: een vakschilder van Sigma paintr. die alles van A-Z voor je regelt. Jep, je leest het goed. Laat het doen! Op de website van Sigma paintr. kun je van alles vinden: blogs met tips over het kiezen van de juiste kleur en genoeg inspiratie. Via de website bereken je gemakkelijk je offerte en plan je zelf in wanneer ze komen schilderen en Sigma paintr. regelt de rest. Ideaal! Lijkt dit je wel wat? Klik dan hier en vul alles in! Binnen no-time heb jij alles geregeld. Ook bij mijn zus is Sigma paintr. geweest en het resultaat mag er zijn. Prachtig! Ik zal dus snel het resultaat met jullie delen…

AFTER

Jaaaa, het resultaat! Ik vind het écht heel erg mooi geworden. Maar het gaat natuurlijk niet om mij, maar vooral om mijn zus en haar vriend. Zij waren beide helemaal tevreden! Maar dat begrijpen jullie vast wel bij het zien van de foto’s…

Houden jullie van kleur in huis? En laat jij liever ook je schilderklus over aan Sigma paintr.? Ik ben benieuwd. Een aanrader vind ik het zeker. Neem dus vooral eens ‘n kijkje bij Sigma paintr. en ontdek de talloze mogelijkheden. Good luck. Liefs, Mariëlle.    

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sigma paintr. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een handige plek voor je smartphone

Misschien ligt het aan mij, maar ik ben altijd op zoek naar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *