Maak je interieur compleet met de leukste woonaccessoires

Inspiratie tijd: 3 minuten

Herken je dat gevoel dat je tevreden bent met je interieur, maar er mist nog iets. De basis staat, een leuke bank, mooie tafel, stoelen etc., maar toch ontbreekt er iets in huis. Ik herken dat gevoel namelijk enorm en daarom ga ik je in deze blog allerlei leuke woonaccessoires laten zien die jouw interieur helemaal afmaken

De muren

Wanneer alles dus al staat en je mist wat, kun je het beste allereerst gaan kijken naar de muren. Zijn deze nog kaal en leeg? Kies er dan voor om hier wat moois tegenaan te hangen. Op die manier zorg je voor meer kleur en sfeer in de ruimte. Kies niet voor een heel druk schilderij te plaatsen wanneer je iets ‘kleins’ mist. Het moet namelijk niet te veel worden, maar juist een goede toevoeging zijn in de kamer. Een prachtig schilderij zoals deze is van OTTO. Het staat goed in elk interieur en oogt kalm en rustig. Heel mooi om dit schilderij met gouden accessoires te combineren in huis, zoals een gouden randje van de stoelen, kastjes of beeldjes die je op de kast kunt neerzetten. Extra leuk: dit schilderij is helemaal handgemaakt en dus echt uniek!

Meer groen

Een andere manier om je kamer helemaal af te maken is door een aantal planten toe te voegen in de ruimte. Planten staan altijd mooi en geven een natuurlijke look. Persoonlijk vind ik het erg leuk om mijn tuin een beetje naar binnen te halen. Op die manier zorg je ervoor dat het een geheel wordt. Kies daarom voor een mooie bamboe plant met natuurlijke stengels. Het voegt echt iets toe aan de ruimte en op die manier kun je ook een leuke afscheiding maken van de woonkamer met bijvoorbeeld de eethoek/keuken. Extra handig: dit zijn kunstplanten! Hierdoor hoef je de planten niet telkens water te geven en te onderhouden. Heel handig en praktisch. 

Het is leuk om verschillende planten met elkaar te combineren. Kijk waar jij nog een plekje over hebt. Is dit bijvoorbeeld naast een kast? Of in de keuken bijvoorbeeld? Stijl het dan leuk af met een aantal verschillende planten.

Een plaid

Nu met deze warmte moet je er misschien niet aan denken, maar om het interieur af te maken is een plaid echt een aanrader. Het staat super warm en gezellig en daarnaast is het in de herfst en winter een fijne toevoeging op de bank. Wanneer je heerlijk aan het genieten bent van een kopje thee kun je lekker onder de deken kruipen. Heb jij een druk interieur? Zorg dan dat het in balans is en kies voor een effen plaid. Heb jij juist een rustig interieur? Stap uit je comfortzone en kies voor iets meer kleur en motief. 

Unieke decoratie

Last but not least: haal een uniek item in huis. Deze aapjes zijn een goed voorbeeld hiervan. Het staat leuk bij elkaar, maar ook los van elkaar kun je het plaatsen. Plaats er een in de hal op een mooi dressoir en de andere op de eettafel en de laatste op de salontafel bijvoorbeeld. Op die manier oogt het speels en voegt het aan iedere ruimte iets toe. 

Hoe ga jij ervoor zorgen dat jouw interieur een finishing touch krijgt? Laat het ons weten in de reacties. Liefs!

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Samenwonen in ons eerste appartement

Alweer drie jaar geleden was het dan eindelijk zover: vanuit huis bij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *