Let’s meet up with… Studio Lilesadi!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Je hebt Studio Lilesadi wellicht al vaker voorbij zien komen op social media of bij Furnlovers, maar toch wil ik in deze blog dit leuke bedrijf aan jullie voorstellen. Een bedrijf dat is opgericht door twee meiden, Sarah en Dinah. Elke dag werken zij vol passie aan Studio Lilesadi. En, dat is te zien: een toffe uitstraling, leuke producten en betaalbaar. I like!

Studio Lilesadi

In 2012 werd Studio Lilesadi opgericht door de Duitse zussen Sarah en Dinah Smutny. Hoe gaaf als je dit met je eigen zus kunt doen. Als je een kijkje neemt op de website, wordt hun stijl direct duidelijk: minimalistisch design voor textiel en producten. Er worden veel materialen en texturen gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan stenen, marmer, mooie stoffen. Wat ik erg gaaf vind is dat zij hun inspiratie halen uit het dagelijks leven en vanuit het stadsbeeld van Rotterdam.

lilesadi_small_square

Inmiddels zijn ze een aantal jaren verder en hebben ze veel samenwerkingen gehad. Samenwerkingen met bijvoorbeeld Photowall Zweden, Siebring & Zoetmulder, Bershka en Studio Rafele Rohn. Vanuit Furnlovers hebben we al meerdere winacties met Studio Lilesadi gehad en ik vond deze elke keer erg leuk! Voor mij is Studio Lilesadi een bedrijf dat verder denkt, zowel in ontwerpen als voor het bedrijf samen. Een ambitieus bedrijf in een dynamische omgeving.

Wat vind je bij Studio Lilesadi?

Een klik naar de webshop en je ziet gelijk wat je bij Studio Lilesadi vind: kussens, posters, behang, meubels, leuke dingen voor de kids, keuken textiel, accessoires en dekens. Alles waar je jouw interieur een persoonlijke touch kunt geven. Ik laat je een paar van mijn favorieten zien!

Dit behang… Wauw! Marble 2.0 – Marmer en Beton. Dit behang is exclusief ontworpen voor Photowall in Zweden. Hoe leuk is dit patroon?! Love it!

wallpaper-marble-2-0-apricot-peach_detail

Je vindt er ook veel leuke meubels. Deze wandkast vind ik bijvoorbeeld erg leuk en handig! Het is niet extreem groot, waardoor je het niet té aanwezig is. Maar je kunt er leuke combinaties mee maken!

daily-gems-siebringzoetmulder-lilesadi-1

En, een leuk tafelkleed? Ook dat vind je bij Studio Lilesadi. Dit tafelkleed vind ik erg leuk! Doordat het tafelkleed zwart/wit is kun je zelf kiezen met welke kleuren je het combineert. Geen probleem dus als je bijvoorbeeld gekleurde borden hebt.

table-cloth-rainy-days-2

Kende jij Studio Lilesadi al? De komende tijd zul je Studio Lilesadi steeds vaker bij ons voorbij komen! Hou het dus in de gaten en ontdek leuke nieuwe producten, collecties en meer.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Inspiration Wednesday: de mooiste bijzettafels

Een nieuwe Inspiration Wednesday! Dit keer gaat het over de leukste bijzettafels....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *