Let’s introduce… de kijk- en vergelijksite Furn.nl!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ik merk dat ik soms dat totaal geen overzicht meer heb van alle webshops… Het zijn er ook zoveel! Herken jij jezelf hierin? Dan heb ik voor jou de oplossing! Furn.nl: ken jij dit bedrijf al? Zo niet? Dan mis je echt iets. In deze blog wil ik je graag meer vertellen over dit Furn.nl! De naam is al leuk en de rest nog veel leuker… 😉 Let’s introduce!

Furn.nl

Furn.nl is dé kijk- en vergelijksite op het gebied van meubels en webshops. Bij Furn.nl vind je daadwerkelijk van alles: meubels voor in huis, voor de tuin, kasten, woonaccessoires en veel meer. Wat ook super handig is, is dat je ook filters kunt instellen. Dus als je op zoek bent naar een meubel in een specifieke kleur of materiaal, dan kun je dat gewoon aangeven. Easy!

11827861_ml

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het erg eenvoudig! Net las je over Furn.nl en eigenlijk heb ik ook al half verteld hoe het werkt. Wanneer je op de website van Furn.nl komt, kan je in de zoekbalk het product intypen waar je naar op zoek bent. Weet je het nog niet precies? Dan klik je gewoon op de categorieën om het overzicht te zien per productsoort. Bijvoorbeeld als je alle eettafelbanken wil zien, dan is dat makkelijk om naar de categorieën te gaan.

Bij Furn.nl kun jij dus allerlei meubels met elkaar vergelijken van verschillende aanbieders. Zo vind jij altijd het juiste! Eigenlijk kun je deze meubelzoekmachine niet missen! 😉

41788638 - living room with a leather sofa with green wall

Webshops bij Furn.nl

Bij Furn.nl vind je verschillende webshops, zoals Home24, DesignOnline24 en Robin Design. Deze webshops kun je allemaal met elkaar vergelijken. Zo weet jij bijvoorbeeld wie het snelst levert, wat het verschil is in kosten, etc. Wil je design of juist budget proof meubels? Geen probleem! Bij Furn.nl vind je het allemaal.

Ik hoop dat ik jou in je zoektocht een beetje heb kunnen helpen en dat dit het een stuk gemakkelijk voor je maakt! Mijn aanrader is in ieder geval om Furn.nl te bezoeken om zo een goed beeld te hebben van alle webshops, prijzen, meubels en veel meer. Succes!

Liefs, Mariëlle.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Alles voor aan tafel tijdens de feestdagen!

Ik denk dat jullie inmiddels wel doorhebben dat wij bij Furnlovers ontzettend...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *