Leren innoveren? Hoe doe je dat? 

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ongeveer zes jaar geleden ben ik, Mariëlle, begonnen met Furnlovers. Met het doel om anderen te inspireren met interieur inspiratie. Maar hoe doe je zoiets? En hoe zorg je ervoor dat je structureel aan je bedrijf kan bouwen? Eng, moeilijk en spannend is het zeker. Maar ook heel waardevol en leerzaam. Met veel passie werken we nu dagelijks met ons team aan Furnlovers en is het uitgebreid tot een prachtig bedrijf waar we allemaal trots op zijn! Leren innoveren? Dat kan! In deze blog vertel ik je er meer over. Met deze tip had ik mezelf een hoop moeite en moeilijke leermomenten bespaard. 😉 

Innoveren…

Innoveren, wat betekent dat nou eigenlijk? Als we het woord opzoeken, dan is de betekenis ‘nieuwe ideeën en dingen ontwikkelen’. Misschien heb je zelf ook al een aantal plannen of ideeën, maar vind je het lastig om de juiste stappen te zetten. Leren innoveren in de praktijk: schakel de juiste hulp in – professionele hulp – waar je écht iets aan hebt. Zo kwam ik onlangs in aanraking met BRIL Innovatie. Met wetenschappelijk bewezen aanpakken en eenvoudig te gebruiken tools, helpen zij jou om telkens weer te komen tot nieuwe innovaties. Een adviesbureau dat voor jou klaar staat en helpt gedurende het innovatieproces.

BRIL Innovatie

Een belangrijke stap is om een innovatiecultuur te creëren. Je wil jezelf uitdagen, maar ook bijvoorbeeld – als ondernemer – je medewerkers. Door middel van het innovatiemanagement en de juiste technieken weet BRIL Innovatie jou verder te helpen. Hoe mooi BRIL Management het zegt: de innovatie moet een mindset worden. Vergroot ook jouw innovatiekracht en maak écht het verschil.

Zelf liep ik ook tegen een aantal punten aan toen ik net begon met Furnlovers. Allereerst is het super lastig om een duidelijke structuur op te bouwen. Het kan een enorme zoektocht zijn. BRIL Innovatie zorgt ervoor dat je dit moeilijke punt voor zal zijn. Daarnaast is de uitvoering een ander lastig punt. Het is cruciaal om de juiste mensen om je heen te hebben die je écht kunnen helpen. Kortom: het is tijd voor duidelijkheid, concrete stappen en nieuwe leermomenten als het gaat om budgetering, leiderschap en dergelijke. 

Bij BRIL Innovatie kun je terecht voor diverse trainingen. Bijvoorbeeld als het gaat om leiderschap. Hiermee kun je managers, of jezelf, de kans geven om het leiderschap eigen te maken, zodat het echt een onderdeel van je werk wordt. Het is natuurlijk per bedrijf verschillend wat hiervoor nodig is en wat de doelstellingen zijn. 

Is dit ook iets voor jouw bedrijf? Of voor het bedrijf waar je werkzaam bent? Neem dan zeker een kijkje op de website van BRIL Innovatie voor meer!

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Duurzaam schoonmaken met Marcel’s Green Soap

Schoonmaken. Het is voorjaar en dat is dé tijd van het jaar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *