Leesvoer!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Iedereen heeft ze wel in huis. Leuke tijdschriften, bladen of de krant? Het vervelende eraan is dat ze altijd door het hele huis slingeren en daar heb ik wat op gevonden! Lezen moet ontspannend zijn en op elk moment van de dag kunnen. Wil jij nooit meer dat leuke tijdschrift, mooie blad of de weekkrant kwijtraken en het kunnen pakken en beginnen met lezen wanneer jij daar zin in hebt? Let dan goed op… want met deze te gekke metalen krant-/tijdschriftenbakken ben je ze niet alleen nooit meer kwijt maar staat het ook nog eens mega leuk in je interieur! En, zeg nou zelf: wie wil dat nou niet?

Het mooiste plekje

En dan heb je een leuke krant-/tijdschriftenbak gekocht, maar waar ga je deze neerzetten? Nou, dat is simpel: waar jij het wilt hebben staan! De tijdschriftenbak mag gezien worden! Zet het bijvoorbeeld gezellig langs je tv-kastje, de bank of onder die fleurige plant. Voor de echte creabea’s onder ons hang het als eyecatcher aan de muur! Elke plek is toegestaan als de krant-/tijdschriftenbak maar zichtbaar is (ze zijn namelijk echt te leuk om in een hoekje weg te stoppen).

Keuzes, keuzes, keuzes…

Waarom kies je dan voor metaal? Metaal is een stevig en hard product waar je veel mee kan. Verder is metaal tijdloos waardoor het altijd mag en kan in een interieur en wie wil dat nou niet? Omdat metaal in ieder interieur past en het op zoveel verschillende diktes en manieren verwerkt kan worden zit er voor iedereen wel wat tussen!

Go, Run!

Ik zou zeggen ren naar de winkel en koop zo’n te leuke metalen krant/tijdschriftenbak. Geef de bak een mooi plekje in je huis! Stop al die rondslingerende tijdschriften, bladen en kranten erin en dan zeg ik heel veel uurtjes leesplezier en denk eraan: HIJ MAG GEZIEN WORDEN!!!


Credits: Ferm Living


Credits: vtwonen

Credits: H&M

Wat is jouw favorieten tijdschrift, blad of krant? De mijne &C. Liefs, Lizzy.

ONZE FAVORIETEN

Hieronder hebben we onze favorieten op een rijtje voor je gezet. Check it out! 

TIP

TIP

TIP

TIP

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Blikvanger voor in de kinderkamer met Hout is Prachtig

Ben je op zoek naar een leuk item voor in de kinder-...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *