Laat zien waar je trots op bent met een open boekenkast!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Accessoires, prijzen, boeken… er is van alles in huis waar je trots op kunt zijn. Die spullen wil je dan vaak ook graag aan mensen laten zien. Hier kun je natuurlijk een vitrinekast voor kopen, maar het probleem is dat deze er soms ouderwets uit kunnen zien. Dat willen we natuurlijk niet en daarom kwamen wij een andere mooie kast tegen: een boekenkast met open vakken! Ik laat het je zien.

What to do?

Het leuke aan boekenkasten met open vakken is dat je deze vaak op heel veel plekken in huis kan neerzetten. Ook zijn deze vakkenkasten erg multifunctioneel. Lees hieronder een paar handige tips!  

Decoratie

Natuurlijk heb je een kast om er leuke spulletjes in te zetten. Heb je leuke vazen, beeldjes, of andere decoratie? Dan kun je die hier mooi in uitstallen! Zorg er wel voor dat je er verschillende accessoires inzet die de kast mooi opvullen, maar niet overvol maken. Dit geeft de ruimte namelijk een warme sfeer!

Roomdivider

Is jouw huis één grote ruimte en wil je wat meer privacy? Dan zijn open boekenkasten ook perfect. Wanneer je bijvoorbeeld twee open vakkenkasten hebt, kun je een wand creëren die de ruimtes mooi van elkaar afschermt. Wil je een eet- en chill gedeelte in jouw woonkamer? Dan is een boekenkast met open vakken echt een aanrader! 

Boekenkast

Natuurlijk kun je van de kast ook gewoon een boekenkast maken en jouw boeken op een stijlvolle manier opbergen. Vergeet hier niet een leuk plantje bij te zetten voor extra sfeer!

Boekenkast Henry

Toen wij op zoek gingen naar de ideale kast voor ons op kantoor, kwamen we uit bij De Bommel Meubelen. Daar keken we onze ogen uit en ons oog viel meteen op boekenkast Henry. Het is de perfecte kast voor ons. Stoer, modern en ook industrieel. De zwarte metalen kast heeft ruimte voor genoeg spullen en doordat er geen achterkant op zit, vult de kast de ruimte zonder dat je het gevoel hebt dat het helemaal vol staat. Tip: de kast is nog steeds een meter breed, dus het is wel handig om de muur waar je de kast voor zet vrij te houden.

Over De Bommel Meubelen

Bij de Bommel Meubelen ontwerpen en produceren ze oersterke meubelen in hun eigen fabrieken. En die oersterke meubelen, die maken ze niet zomaar. Een woonkamer of eethoek moet volgens hen namelijk geen showroom zijn, maar dé plek waar iedereen zich thuis voelt en echt kan leven. Waar de kinderen de tafels en stoelen gebruiken als speelgoed en de favoriete plek van de hond de hoekbank is.  

                                                        

 

Ze hebben een ruim aanbod aan banken, tafels, eetkamerstoelen, kasten en voor elke woonstijl kun je er terecht. Heb je specifieke vragen of wil je een advies op maat? Bij de Bommel Meubelen staan ze voor je klaar!

Ben jij net als wij ook helemaal weg van deze super toffe en multifunctionele boekenkast? Ga dan snel naar website van De Bommel Meubelen

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: Black&White

Black&white wednesday. Vandaag laat ik jullie 5x black&white interieur zien. Ga er lekker...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *