Koel de zomer tegemoet

Inspiratie tijd: 3 minuten

Momenteel genieten we van heerlijke zonnige dagen! Wat een genot, maar tegelijkertijd kan het soms ook wel een beetje vervelend zijn… Vooral als het te warm wordt in je huis. Een airco kan eigenlijk niet meer ontbreken. Onlangs kwam ik in aanraking met een mooie én fijne airconditioner van Princess. Lees je mee? 

Waar let je op bij mobiele airco’s? 

In deze blog wil ik je specifiek iets vertellen over mobiele airco’s. Een mobiele airco is erg handig dankzij onder andere het split systeem. Dit systeem bestaat uit twee onderdelen, waarvan één deel de koele lucht rond blaast en het andere gedeelte buiten de warmte afgeeft door middel van een buis. Hierdoor heb je binnen geen last van het geluid, want dit blijft voornamelijk buiten. 

Waar je op moet letten zijn een paar elementen. Bijvoorbeeld de zuinigheid: het liefst wil je een airco die zo zuinig mogelijk in verbruik is. Ook dien je te kijken naar het koelvermogen. Een koelvermogen van 12.000 BTU zou ik persoonlijk adviseren, omdat je daarmee écht een groot effect merkt en je grotere ruimtes kunt koelen. Daarnaast is het tevens van belang dat je het makkelijk kunt bedienen, onderhouden én dat het er natuurlijk ook mooi uit ziet. 😉 

Princess 353200 Smart Airconditioner (12000 BTU)

Zoals ik al vertelde kwam ik in aanraking met een airconditioner van Princess. Deze mobiele airco heeft een koelvermogen van 12.000 BTU en kun je eenvoudig bedienen via het bedieningspaneel, maar ook met de afstandsbediening, Climate app en spraakbediening. 

De airco is erg zuinig in verbruik en is gelabeld met het energielabel A, erg belangrijk. Wat me gelijk opviel is dat de airco weinig geluid maakt (geluidsniveau van 65 dB). Op deze manier kun je gerust zijn dat je bijvoorbeeld gewoon lekker kunt slapen, zonder te veel geluid om je heen. Deze Smart Airconditioner van Princess is geschikt voor een bereik van 100 m3. Perfect te gebruiken dus voor je woonkamer, slaapkamer of kantoor. 

En, zoals ik al zei… Een mooi design is natuurlijk altijd fijn. Het staat perfect zo in de slaapkamer, maar het is natuurlijk ook uitstekend te gebruiken in andere ruimtes. Je kunt het op verschillende manieren inzetten, doordat er meerdere opties zijn. Het is natuurlijk te gebruiken als airco, maar ook als fan. De ventilatiesnelheid, swing functie, de digitale timer… Je kunt het precies zo afstellen als jij dat wil. 

Te bedienen via app

De airco kun je bedienen via de HomeWizard Climate app – erg handig! Hiermee kun je overal vanuit huis en ook op afstand de airconditioner besturen. Het enige wat je moet doen is zorgen voor een verbinding met jouw Wi-Fi netwerk. 

Wil je er meer over lezen? Ga dan naar de website van Princess voor meer informatie.

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Salone del Mobile Milano 2017

YAY! Salone del Mobile Milano 2017 staat weer voor de deur. Vorig...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *