Klaar voor het heerlijke barbecue weer?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ik kan niet wachten op de zomer! Heerlijke avondjes met vrienden buiten in de tuin en genieten van het weer. Bij de lente/zomer mag de barbecue natuurlijk niet ontbreken en daarom ging ik op zoek naar de mooiste en fijnste barbecue! Lees je mee?

Seizoensgerechten

Allereerst: koken is echt een van mijn favoriete dingen die ik graag doe. Ik hou ervan om even mijn gedachten op 0 te zetten en lekkere gerechten te maken. Het liefst doe ik dat voor familie en vrienden, zodat we er met z’n alle van kunnen genieten. Ik begon mij meer te verdiepen in seizoensgerechten en vind het nu erg leuk om bijvoorbeeld een couscous salade te maken in de zomer en een heerlijke stampot in de winter.

Kookgereedschap

Toen ik meer begon te koken was ik een beetje klaar met die pannen die na een paar keer gebruiken helemaal uit elkaar vielen. Ik wilde nu echt goed kookgereedschap hebben waar ik jarenlang plezier van zou gaan hebben. Toen ik online inspiratie ging zoeken kwam ik direct bij de Kookwinkel uit. Zij hebben zoveel mooie en fijne producten voor de keuken, echt ideaal! Denk dan bijvoorbeeld aan dit servies dat je hieronder ziet.

Big Green Egg

Zoals ik aan het begin al aangaf ben ik dol op barbecuen, want… wie niet? Of je nu vegetarisch bent of vlees eet, het kan tegenwoordig allemaal! Ik kwam bij de Kookwinkel niet alleen mooi kookgereedschap tegen, maar ook viel mijn oog gelijk op de Big Green Egg. De Big Green Egg is een keramische barbecue en is perfect geschikt om in de buitenlucht te gebruiken. Je kunt ermee bakken, koken, roken, grillen en ga zo maar door! Daarnaast ziet de barbeque er ook nog eens leuk uit.

Voordelen van de Big Green Egg

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor de Big Green Egg:

  • Opvallende verschijning
  • Geen vloeibare brandstof nodig
  • Warm binnen 15 minuten
  • Warmte wordt goed vastgehouden door de dubbelwandige keramische wanden
  • Warmte kun je instellen
  • Buitenkant blijft koel

Maak het compleet

Vind jij het ook fijn om mooi en kwalitatief goed kookgereedschap te hebben? Shop dan naast de Big Green Egg een nieuwe set pannen, bestek, borden en glazen om het helemaal af te maken. Prik een datum met je familie en/of vrienden en geniet van een fijn barbecue feestje met bijpassend servies.

Ik ben helemaal weg van de Big Green Egg en krijg steeds meer zin in het lekkere weer! Jij ook? Kijk voor meer inspiratie eens op de site van Kookwinkel.nl. Liefs, Larissa.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: big mirrors

Het is weer woensdag en dat betekent tijd om nieuwe inspiratie op...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *