Kies voor een ronde tafel!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ben je op zoek naar een nieuwe tafel? Kies dan een keer niet voor een vierkante of rechthoekige tafel, maar… voor een ronde tafel! Het geeft de ruimte een speels effect en je kunt heerlijk natafelen. Welke ronde tafels er zijn? Ik zal het je laten zien!

Het is een trend die we ontzettend vaak voorbij zien komen. Ronde tafels zijn erg geliefd en dat snap ik volkomen! Als je huis voornamelijk rechte lijnen heeft, ontstaat er een speels effect door een ronde eettafel. Dus: ga niet altijd voor rechte lijnen! Rond is zeker aan te raden. En, nu de feestdagen eraan komen is het ook erg handig! Waarom? Denk bijvoorbeeld aan het gourmetten, veel beter met een ronde tafel! 😉

schermafbeelding-2016-11-14-om-16-02-17

Ronde eettafel Nora

Een voorbeeld van een mooie, ronde tafel is de Nora. Deze heeft een MDF-blad met een 3D eiken-decor. Het frame is van zwart gepoedercoat staal en geeft een stoer, industrieel karakter aan de tafel. Combineer de tafel met stoere stoelen en je hebt je eetkamerhoek compleet!

schermafbeelding-2016-11-14-om-15-53-39

Ronde eettafel Jones

Hoe gaaf is deze tafel? Deze tafel heeft een betonnen tafelblad. Zo gaaf! Je kunt de tafel combineren met stoelen in een opvallend kleurtje, maar een neutrale kleur doen het ook erg goed.

Het is maar net wat jij wilt! En, trouwens… wat een prachtig onderstel heeft deze tafel (Jones).

schermafbeelding-2016-11-14-om-15-58-27

Of je nou van stoer, strak of juist romantisch houdt… een ronde eettafel doet het altijd goed! Kies voor de tafel waarvan de materialen goed bij jouw interieur passen. Op deze manier creëer je een mooi geheel!

schermafbeelding-2016-11-14-om-16-03-29
Credits picture: jessvdberg

So Home

Bovenstaande tafels zijn allemaal van So Home. Ken jij dit bedrijf al? Ik vind hun assortiment echt super! Ik hoop dat je een goede impressie hebt gekregen. Uiteraard is er nog veel meer (en dan ook echt véél meerl!). Wat ik zo leuk vind, is dat je hierdoor echt op zoek kunt gaan naar de meubels in jouw stijl. Wil je bijvoorbeeld een complete eetkamer-set? Dan kun je bij So Home naast een tafel, ook terecht voor nieuwe eetkamerstoelen! Alles om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen met de zoektocht naar de leukste inrichting van jouw huis.

En, wat vind jij van deze trend: de ronde eettafel? Ik vind het super! Bij mij staat ‘ie al op m’n wishlist! Ik ben benieuwd welke jouw favoriet is!  

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Woonsafari @ Megastores

We hebben super leuke dagen op de planning staan! Zoals ik een...
Read More

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *