Kastrup stoelen

Inspiratie tijd: 2 minuten

Kastrup. Kastrup. Het klinkt in ieder geval Deens voor mij. Ik heb de betekenis opgezocht en ik zie de overeenkomst totaal niet met elkaar, dat vond ik wel grappig. Kastrup is vertaald: “Een parochie van de Deense Volkskerk“. Wellicht stonden deze (soortgelijk dan) stoelen ooit in de Deense kerken? Maakt ook niet uit, het zijn in ieder geval prachtige stoelen.

image2-2

Op 6 januari – vandaag dus! 🙂 – ben ik jarig en ik wilde al een hele tijd nieuwe eetkamerstoelen. Uiteraard had ik wel een idee, het moesten de witte kuipstoeltjes worden. Het liefst met metalen of houten poten. Net voor mijn verjaardag zagen mijn man en ik ineens bij Jysk, online,  zulk soort stoelen voorbij komen. En nog afgeprijsd ook, hoe vet is dat! Helaas hadden meer mensen het voorzien op deze stoelen. Voordat ik de auto in stapte dacht ik er goed aan te doen eerst de site te checken. Check, in het filiaal in onze stad hadden ze er nog 3 op voorraad. Ik bellen met het filiaal. Helaas voor mij, er liep net een stel met de laatste stoelen de deur uit. Ik heb toen het andere filiaal in onze stad gebeld, daar hadden ze er nog 2 staan. Maar helaas, die voorraad klopte niet. Omdat ik hier niet mee akkoord ging zette ik mijn zoektocht voort. Bij de Jysk een stad verder hadden ze ook net de laatste verkocht, maar mevrouw, u kunt Almelo nog bellen. Dus dat heb ik direct gedaan, het eerste wat mij werd verteld: waarom belt u niet meteen met Jysk Almelo? Ik heb er nog 4 voor u, perfect. Dus deze hebben we direct opgehaald.

image1-2

Thuis aangekomen, nadat we uiteraard lekker Chinees hebben gehaald en gegeten, hebben we de stoelen in elkaar gezet en jeetje, wat ben ik nu blij. We willen ooit nog graag een nieuwe tafel die wat meer bij deze stoelen past, maar voor nu ben ik super tevreden. Het fijne aan deze Kastrup stoelen van Jysk is dat ze eigenlijk met ieder interieur te combineren zijn.

image3-1

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: de leukste hangstoelen!

Hangstoelen.. niet iedereen heeft ze in huis. Toch zie je ze steeds...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *