Kasten op maat

Inspiratie tijd: 2 minuten

Kasten heb je eigenlijk altijd nodig in je huis. Het is handig om je spullen in op te bergen en het staat vaak ook nog eens mooi! Je hebt allerlei verschillende soorten kasten, maar iedereen heeft sowieso wel de garderobe kast in huis. In deze blog ga ik jullie meer vertellen over garderobe kasten en andere kasten op maat!

Op maat gemaakte kasten

Soms heb je een ruimte in huis die gewoon lastig in te richten valt. Of een vervelende hoek waar net geen kast past. Dan zou een op maat gemaakte kast perfect zijn. Je zou bijvoorbeeld voor een open inbouwkast kunnen gaan waar je ook nog eens leuke accessoires in kan zetten. Maar ben je toch meer op zoek naar een kast waar je meer rommel in kan opbergen? Dan zou je het beste voor een dichte kast kunnen gaan in bijvoorbeeld een hoek die je nu nog niet gebruikt of nergens voor kunt gebruiken.

Wat ook leuk is aan een kast gemaakt op maat is dat je alles kunt kiezen: kleuren, materialen en of je lades, deuren of een combinatie wilt.

Garderobe kast

Zoals ik eerder al vertelde is een garderobe kast op maat echt een musthave in je huis! Bijna iedere  vrouw droomt natuurlijk van een walk in closet als garderobe, maar er zijn zoveel meer mooie inbouwkasten! De kast hieronder bijvoorbeeld. Dit is echt een hoek in je kamer waar je normaal eigenlijk niks mee kan. En hoe mooi staat deze kast in de kamer?! Ik vind dit juist heel sfeervol staan en met de deuren dicht heb je een rustig en netjes effect. De kast op deze foto vind ik een landelijke uitstraling hebben, maar dat kan je natuurlijk helemaal naar je eigen smaak maken! Wist je dat je zulke mooie kasten kan laten maken door De Graaf? Dit bedrijf kwam ik tegen en ik was echt onder de indruk van hun foto’s en hun oplossingen die ze hebben met ruimtes waar je eigenlijk niks mee kan.

garderobe kast op maat
garderobe kast op maat

Credits: vintainerface.com

Opbergkast

Wauw! Dat is het eerste wat in mij opkomt als ik deze foto zie. Een kast op maat geeft zoveel rust in je kamer! Je hebt veel opbergruimte, waardoor je ook geen rommel in je kamer hoeft te hebben. Omdat deze kast en de rest van de kamer wit is oogt de kamer erg ruim. Je kan natuurlijk ook voor andere kleuren gaan of kleuren combineren! Net boven het bed op deze foto zie je een stukje dat de kast open is. Daar kan je leuke dingen inzetten, zodat je niet een groot wit geheel hebt. Zet er bijvoorbeeld mooie kaarsjes in of een leuk fotolijstje!

kast op maat
kast op maat


C
redits: Vtwonen

Ik ben zo enthousiast over kasten op maat geworden! Vooral doordat ik heb gezien bij De Graaf hoe creatief je eigenlijk met moeilijke ruimtes kan zijn! Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten! Liefs, Isabel

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het nieuwe merk DAN-FORM nu bij Eyoba!

Ik kom telkens weer nieuwe interieurmerken tegen, wat ik super leuk vind!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *