Kantoormeubelen bij Huisenthuis

Inspiratie tijd: 4 minuten

Kantoormeubelen bij Huisenthuis!

Naast dat je eindeloos veel leuk interieurmeubels vindt bij Huisenthuis.nl, hebben zij ook veel leuke meubelen voor op kantoor. Meestal breng je op kantoor wel een aantal uren door, dan is het toch wel prettig als je er mooie en comfortabele meubelen hebt staan. Nu we zelf druk bezig zijn het inrichten van ons nieuwe kantoor, vinden we het super leuk om inspiratie op te doen voor ons kantoor. Ik heb bij Huisenthuis.nl een aantal mooie kantoormeubelen gezien, die ik graag met jullie wil delen!

Een kantoor inrichten…

Wanneer je van plan bent om je kantoor of werkruimte opnieuw in te richten, is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Het is bijvoorbeeld goed om te kijken naar wat voor een meubels je precies nodig hebt. Als je veel spullen moet opbergen, dan heb je waarschijnlijk ook kasten nodig. Het kan ook zo zijn dat je eigenlijk alleen een bureau nodig hebt. Ik vind het zelf altijd erg leuk als je ook een thuisgevoel hebt bij je werkruimte. Het klinkt misschien raar, maar ik bedoel ermee te zeggen dat je in een prettige omgeving kan werken, zonder dat het voelt alsof je echt in een stereotype kantoor zit. Hoe je daarvoor zorgt? Kies voor de juiste meubels met een mooi design bijvoorbeeld. Ik zal je het laten zien.

Bureaus

Bij een bureau is het belangrijk te kijken naar de ruimte. Heb je plek voor een groot bureau, met misschien wel een hoek? Of wil je liever een simpel bureau, die niet al te veel ruimte inneemt? Ik ga een aantal verschillende bureaus van Huis en thuis uitlichten waarvan ik denk dat ze praktisch, comfortabel en ook nog eens mooi zijn!

Bureau Michael-20

Dit leuke meubelstuk is van de collectie ‘Michael’ en is perfect wanneer je veel ruimte hebt. Eigenlijk heb je bijna twee bureaus, dus dat is ook erg handig als je veel werkruimte nodig hebt voor de nodige spullen. Door de rustige kleur kun je het combineren met een leuk kleurtje, zoals op de foto hieronder is gedaan met oranje.

bureau van huisenthuis

Bureau Perry-19

Wil je houten meubelen gebruiken in je kantoor? Wat dacht je dan van dit bureau van de ‘Perry’ collectie? Ik vind dat het bureau gelijk een warme uitstraling heeft door het hout. Ook super in combinatie met de kast ernaast. Dan kun je nog extra spullen opbergen.

Perry

Trendy retro bureau

Ben je wel in voor iets nieuws en unieks? Dan is dit retro bureau van de collectie ‘Trendy retro’ echt iets voor jou. Hoe cool! Dit prachtstuk is ook te verkrijgen in de kleuren zwart, wit en crème. Ik vind dit bureau vooral leuk om te gebruiken als je vanuit huis werkt en niet wilt dat een bureau te veel ruimte inneemt. Dus… ik zou zeggen: tijd om dat ene rommelkamertje om te toveren tot een prachtig kantoor!

Bureaucobra

Kantoorkasten

Naast dat ik jullie een aantal bureaus wilde laten zien, heb ik ook wat toffe kantoorkasten die ik wil uitlichten. Natuurlijk is het leuk om als je je kantoor inricht, alles van dezelfde serie te kopen. Dit hoeft echter niet per se, want het is ook leuk om meubelstukken vanuit verschillende series te combineren.  Dit biedt een mooi contrast!

Combi-kast Micheal

Hier kun je al je papierwerk perfect in kwijt! Deze kast biedt niet alleen veel plek voor al jouw administratie, maar het is ook nog eens een mooie kast. Waardevolle spullen opbergen is trouwens ook geen probleem, want de kast kan gewoon op slot. 😉

Deze kast is van de collectie ‘Micheal’ is te gebruiken op kantoor, maar kan daarnaast ook prima in de woonkamer staan. Combineer het met felle kleuren om de kast nog meer in de spotlight te zetten.

combikast

Kantoorkast Sundsvall-H

Deze kast past perfect bij de Scandinavische stijl. Eén van mijn favorieten denk ik! Het plaatje hieronder geeft weer hoe het eruit ziet als je alle kantoormeubelen aan zou schaffen van het merk ‘Sundsvall’. Een rustige uitstraling!

Oslo sfeer

Ik hoop dat ik jullie wat meer inspiratie heb kunnen geven op het gebied van kantoormeubelen. Wil je meer kantoormeubelen bekijken en daarnaast nog veel meer meubels? Vergeet dan geen kijkje te nemen op Huisenthuis.nl. Xoxo Sara.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Huisenthuis.nl. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

DIY Kersthangers

Deze blog gaat over het maken van je eigen kersthangers. Ik laat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *