Jouw persoonlijke foto op wanddecoratie?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Als het gaat om het inrichten van je huis, is het wel zo leuk als er een persoonlijke touch is. Mooie foto’s van de kinderen, vrienden of een vakantiefoto. Op deze manier zorg je voor een stukje persoonlijkheid en herkenbaarheid in je huis! Wil jij dit ook in jouw interieur, maar weet je nog niet zo goed hoe? Lees dan deze blog! 

Wanddecoratie

Wanneer je kiest voor wanddecoratie is er veel mogelijk. Niet alleen een persoonlijke foto, maar ook een mooie poster, schilderij of spiegel. Kortom: genoeg keuze! Maar waar ga jij nou eigenlijk voor en wat past er in jouw huis? Allereerst kijk je naar waar je de wanddecoratie wil plaatsen. Is het een grote lege muur? Kies dan ook voor een groter schilderij bijvoorbeeld of kies ervoor om een deel hiervan te behangen. Op deze manier zorg je gelijk voor veel sfeer! Op zoek naar een mooi behang? Ik las laatst meer over Artitex behang, verkrijgbaar bij Karo Art. Dit is behang dat uit één stuk bestaat. Erg handig en mooi! Heb je een kleinere woning? Ga dan voor een poster muur en kies voor verschillende groottes als het gaat om het formaat. 

Wat zijn de trends?

Als het gaat om muurdecoratie is er een grote trend en dat is, zoals ik al vertelde, het terug laten komen van persoonlijke foto’s in wanddecoratie. Bij Karo Art kwamen we hier mooie oplossingen voor tegen. Een muursticker is daar een van. Hoe leuk is dat?! Je kunt jouw foto laten vergroten en op een muur plakken. Je kunt ook kiezen voor een foto met lijst, een canvas of een plexiglas. Tip: Leuk om cadeau aan iemand te geven, bijvoorbeeld een foto van de kleinkinderen voor opa en oma! 

Los van persoonlijke foto’s, zien we dat steeds meer mensen voor een bepaald thema kiezen. Je kunt bijvoorbeeld per seizoen kiezen voor een ander thema. Hou je van het strand? Kies dan voor een tof vouwscherm met daarop een print van de zee of de duinen! Vooral nu de zon zich steeds vaker laat zien, is het toch heerlijk om buiten naar binnen te halen en op een gemakkelijke manier een gezellige, vrolijke uitstraling in huis te hebben. Bij Karo Art heb je veel vouwschermen met daarop verschillende afbeeldingen. Je kunt kiezen voor een 3-delig of een 5-delig vouwscherm. Het is maar net hoeveel plek jij hiervoor hebt. Ook slim om hier een ruimte mee af te schermen! 

Jouw stijl, jouw smaak

Bij alles wat te maken heeft met je huis, gaat het om jouw persoonlijke smaak. Dit is voor iedereen weer anders! Een landelijk interieur? Kies dan voor een canvas schilderij. Bij een modern interieur past een plexiglas schilderij weer beter. Ga je liever voor iets dat je niet vaak ziet bij anderen? Kies dan voor een kurk schilderij! Dit heeft een te gekke look!

Meer weten over Karo Art?

Ben jij al bekend met Karo Art? Het is zeker een aanrader om eens naar hun website te gaan en een kijkje te nemen. Wat een prachtige producten. Ik weet zeker dat jij altijd wel iets vindt dat in jouw interieur past. Wat ik zo fijn vind, is dat je bij Karo Art een breed assortiment hebt. Je kunt diverse producten met elkaar combineren en er is in ieder geval genoeg inspiratie. 

 

Op zoek naar unieke, persoonlijke wanddecoratie? Check de website van Karo Art! Ik ben benieuwd naar jouw favoriet. Liefs!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De leukste accessoires om je huis mee af te maken!

Misschien ben je net verhuisd, heb je jouw huis een make-over gegeven...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *