Jouw huis winterklaar maken! 

Inspiratie tijd: 3 minuten

Is jouw huis al helemaal klaar voor de winter? De tuin weer opgeruimd en alle buiten meubels en -kussens opgeborgen? Dan is het tijd om die frisse wind ook door je huis heen te laten waaien. 😉 Zoals jullie weten zijn wij fan van Wasparfum en in deze blog lees je meer over een aantal geuren! Ook hebben we nog handige tips voor je. Go check it out. 

Koud, koud en nog eens koud? 

We zitten in het begin van november en dat betekent veel regen, bladeren en natuurlijk de gezellige feestdagen die er ook aankomen! Juist nu het buiten op sommige dagen echt niet zo lekker weer en erg regenachtig is, vind ik het fijn om binnen een warme, fijne en gezellige plek te creëren. De kaarsjes aan, een plaid op de bank en misschien wel wat nieuwe sierkussens. Zo kun je met een kleine aanpassing echt een winter gevoel creëren in je huis. Leuk! 

Naast dat je het er gewoon gezellig uit wil laten zien, speelt een andere factor nog een belangrijk rol: geur. Geuren brengen herinneringen naar boven, het geeft een fris gevoel en het kan je hoofd even helemaal leegmaken. Even tot rust komen. Wasparfum is een ideaal product om je was nog lekkerder te laten ruiken, maar eigenlijk ook je hele huis… In de vorige blog gaven we al een handige tip (dit lees je hier), waarmee je de geur in huis kan halen zonder dat je er een was voor hoeft aan te zetten. 😉 

Voor welke geur ga jij?

Iedereen heeft weer een andere smaak en dat is logisch ook. Ik vind het dus zeker een aanrader om het proefpakket van Wasparfum te kiezen als je nog onbekend bent met de geuren. Dan heb je ze allemaal en kun je vergelijken! 

In deze blog licht ik de volgende geuren uit: Perla, Aquamarina, Argan, Diamante & Bamboo. 

Perla

De Perla heeft een zachte, frisse geur. Was er bijvoorbeeld je gordijnen mee en je huis ruikt heerlijk! Laatst had ik de hoes van het autostoeltje van mijn dochtertje gewassen en mijn hele auto rook heerlijk. 😉 Geen autoparfum nodig! Maar je kunt er ook gewoon je kleren mee wassen. De geur doet je denken aan een bloemenparfum van jasmijn, houtgeuren en fruitaroma’s. 

Aquamarina

De Aquamarina is een algemene geur die je voor alles eigenlijk kunt gebruiken! Ook lekker voor de kleding van man/vriendlief! 😉 Het heeft namelijk Musky ondertonen wat het wat mannelijker maakt. Maar vergis je niet: ook voor vrouwen écht een aanrader. 

Argan

Hou jij van Oosterse geuren? Dan is de Argan geur echt iets voor jou. Argan komt van de Arabische Arganboom en ruikt ook heerlijk. Het doet je wellicht denken aan de typische hammam geur! 

Diamante & Bamboo

Deze geur is echt mijn favoriet! Het heeft een musk geur, maar is ook een beetje houtachtig! Een heerlijke combinatie. Ook echt een tip om te gebruiken voor kinderkleding. Love it! 

Heb jij, net zoals ik, nog geen idee wat te halen voor Sinterklaas, Kerst (of voor een verjaardagscadeau)? Dan is dit echt een goede oplossing: geef iemand een Wasparfum cadeau! Het is natuurlijk super leuk om cadeautjes te ontvangen, maar om het te geven geeft je een nog fijner gevoel. 🙂 

Ik ben benieuwd of jij de geuren gaat proberen! Ga je voor het proefpakket of kies je er al één (of meerdere) uit na het lezen van de blog? Ik ben benieuwd!

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Computers speciaal afgestemd voor jouw werk

Zelf merk ik dat een goede computer voor mijn werk erg belangrijk...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *