Jouw foto op canvas op maat aan je muur

Inspiratie tijd: 2 minuten

Vaak zijn foto’s voor aan je muur peperduur. Geloof me maar: ik heb al heel wat sites bezocht. Eigenlijk weet ik niet goed waarom, zeker niet toen ik de mogelijkheid van een foto op canvas bij canvaswinkel.nl ontdekte. Dit bedrijf brengt al heel wat jaren canvasschilderijen op de markt, maar ik had er nog nooit van gehoord. Toch besloot ik eens een kijkje te nemen in hun assortiment en de vele voordelige mogelijkheden!

Canvaswinkel.nl

Bij canvaswinkel.nl bepaal je zelf het formaat van je canvasschilderij. Dat is heel handig, want dan past je schilderij perfect en hangt het exact op de plek die jij voor ogen hebt! Die afmetingen kan je heel eenvoudig ingeven op de site.

Ben jij (of is je zoon/dochter) een voetbalfan? Laat dan je favoriete club drukken op een foto op canvas. En, wie weet heb jij binnenkort het volledige eftal van jouw club hangen! 😉 De kleuren zijn prachtig en de foto is haarscherp afgedrukt. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk (en leuk!) om je eigen foto te gebruiken voor een canvas. Als je even geen inspiratie hebt, dan kun je bij canvaswinkel.nl heel wat foto’s uitkiezen.

canvaskopenbijcanvaswinkel

Bestellen, monteren, klaar

Wat mij wel zo belangrijk lijkt, is dat je amper onderhoud hebt aan je foto op canvas. Ben je niet echt een held in huishouden of in het onderhouden van spullen? Geen probleem! Met een kleurgarantie van 3 jaar, een minimaal onderhoud en de keuze tussen een aantal bevestigingssystemen zit je goed, zonder dat je al te veel moet doen. In een korte tijd heb je het canvasschilderij aan de muur. Toch een ongelukje met je foto op canvas? Weet dan dat je het canvas schilderij gewoon kunt schoonmaken met een beetje lauw water.

Een aanrader voor iedereen 

Ik vind het echt een aanrader: op een eenvoudige manier heb jij snel een canvasschilderij hangen in bijvoorbeeld je woon-, slaap- of een andere kamer. Wil je binnen een week je foto op canvas, tegen een scherpe prijs, dan is canvaswinkel.nl zeker een optie. Een perfecte drukkwaliteit, makkelijk te bestellen en amper onderhoud, meer moet dat niet zijn!

Heb jij al een canvas schilderij? En wat voor een zou in jouw interieur passen? Let me know!

03Slaapkamer_canvas

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Strackk @ Kith and kin apartments

Onlangs werd ik, Mariëlle, gevraagd of ik de planken van Strackk wilde...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *