Jouw droomhuis…

Inspiratie tijd: 2 minuten

Jouw interieur: het gaat erom dat dit een plek is waar je je thuis voelt. Een plek waar je thuiskomt na een dag werken, school of iets anders en waar je altijd tot rust kunt komen. Maar hoe creëer je nou jouw droomhuis? Waar moet je op letten en hoe zorg je ervoor dat je écht kunt genieten van jouw huis?

De kleine dingen…. en de grote!

“Het zijn de kleine dingen die het doen”. Dat hoor je waarschijnlijk wel vaker. Voor jouw huis is dat ook zo. De kleine details in een interieur zijn belangrijk om jouw huis tot een droomhuis te maken. Dit moet je dus zeker niet vergeten. 😉 Zo kunnen bijvoorbeeld posters aan de muur en zelfs de vorm van de tafel je kamer meer schwung geven. En, oké, de grote dingen tellen natuurlijk ook. Het gaat om het totaalplaatje: van meubels, de kleur op de muren tot raamdecoratie, woonaccessoires en meer.

De juiste interieurstijl

Ben je van plan een huis te kopen of te gaan huren? Ga je beginnen met het inrichten van een leeg, nieuw huis? Of wil je jouw interieurstijlen gewoon compleet veranderen? Beschrijf eerst eens voor jezelf hoe jouw droomhuis eruit ziet. Hoe ziet jouw inrichting van het huis eruit? Kijk hierbij ook naar de details. Welke kleur, materiaal enzovoorts. Het is bijvoorbeeld ook handig om een tekening/schets te maken, zodat je in kunt schatten waar je welk meubel wil plaatsen.

Wel of niet verbouwen?

Of je nou net een nieuw huis hebt of al 10 jaar in hetzelfde huis woont: het kan zijn dat je je huis wilt verbouwen. Een dakkapel, een nieuw raam met mooie, nieuwe raamdecoratie, een uitbouw: noem het maar op. Het kan al veel veranderen aan jouw huis!

Liever (nog) niet verbouwen? Dat kan! Mijn tip is – en daar komt ‘ie weer – dat je moet onthouden dat de kleine dingen belangrijk zijn! Wil je nog geen uitbouw of dakkapel? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de huidige meubels in jouw interieur of naar de raamdecoratie. Er zijn ontzettend veel dingen mogelijk. Bij de firma VELUX vind je bijvoorbeeld rolluiken, zonweringen, zélfs warmteweringen en veel meer. Warmteweringen zorgen er voor dat de warmte niet/minder in huis komt en daarnaast behoud je wél altijd je zicht! Toen ik dit tegenkwam wilde ik het gewoon met jullie delen om te laten zien dat er veel mogelijkheden zijn.

Raamdecoratie kan namelijk al ontzettend veel veranderen, de VELUX Colour collection is hier een voorbeeld van zoals je hieronder ziet. Twee verschillende uitstralingen die je kunt creëren:

velux1

velux2

Hoe ziet jouw droomhuis eruit? En, wat voor een raamdecoratie zou jij willen? Het kan ontzettend veel veranderen in jouw huis. Het kan je huis lichter maken of juist donkerder, sfeervoller, noem het maar op. De producten van VELUX vind ik in ieder geval een aanrader! Ik ben benieuwd!

 

Dit is een gesponsord bericht. 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Master Meubel: meer dan een woonwinkel!

Interieur inspiratie is natuurlijk niet alleen te vinden in Nederland, maar ook...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *