Jeej: een nieuwe gastblogger!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hoi, leuk dat jullie mijn blog lezen! Ik ben Marleen: de nieuwe gastblogger op Furnlovers. Ik zal mijzelf even kort aan jullie voorstellen.

keuken

Ik ben Marleen, 34 lentes jong. Samen met mijn ruwharige dwergteckel Pip woon ik in een appartement in Enschede. Toen ik hier kwam wonen wist ik dat deze appartementen zouden worden afgebroken.

zithoek

Inmiddels 2 jaar later weet ik dat dit medio 2018 zal plaats vinden. Wel lastig hoor. Want wat ga je dan doen om het er toch een mooi huisje van te maken, qua schilderwerk en de vloer. Omdat ik toen nog niet precies wist hoelang het zou gaan duren heb ik er destijds voor gekozen om alleen de muren te verven, maar  sommige muren waren zo lelijk dat er wel behang op moest. Opzich is het een lekker huisje, waar ik graag mag wonen.

Er is heel veel lichtinval, mede door de vele ramen en dat de woonkamer op het zuiden gelegen is. Toch heb ik nu wat struggles over wat ik nog wel of niet moet doen in dit huisje…

Interieur & ik

Bezig zijn met interieur houdt mij van kinds af aan al bezig. Vroeger veranderde ik al vaak mijn kamer. Na de middelbare school wou ik graag iets met interieur of paarden doen. Mijn ouders vonden dat niet zo’n goed idee… En, dus werd het Personeel & Arbeid. Een aantal geleden werd ik chronisch ziek en dat veranderde de situatie. Ik kwam terecht in de WIA, maar dat bracht dan ook weer nieuwe mogelijkheden met zich mee, want terugkeren naar mijn oude beroep was geen optie. En eindelijk besloot ik te doen waar mijn hart ligt. Waar ik echt heel gelukkig van word.

Interieurstyling

In 2016 heb ik de particuliere opleiding interieurstyling gevolgd, welke ik na een jaar hard werken met succes in december heb afgerond.

eethoek

Nu ga ik lekker voor mijzelf aan de slag als interieurstylist en blogger. De planning is dat ik jullie eens per maand ga vermaken met mijn blog op Furnlovers.

fauteuil

Hierbij zal ik jullie dan uiteraard op de hoogte houden met mijn passie, alles wat met interieur te maken heeft.

Liefs,
Marleen

slaapkamer

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De leukste zitzakken bij Eyoba

Fijne zitplekjes in huis zijn heel belangrijk want het is een plek...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *