Je huis oppimpen met landelijke woonaccessoires

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi you! We kennen het allemaal wel, je hebt al je meubels in huis staan alleen er mist nog iets. Maar dan is de vraag: wat kun je doen om wat meer sfeer en gezelligheid in je huis te creëeren. Hieronder geef ik jullie een aantal tips en inspiratie hoe je je huis gezelliger kunt maken. Kijk je mee?!

Tips om je huis gezelliger te maken

Je wilt je huis gezelliger en sfeervoller maken, maar je hebt geen hoe je dit kunt doen. Is het leuk om kaarsjes neer te zetten of moet je juist meer persoonlijke spullen in je huis plaatsen? Hieronder laat ik jullie een aantal tips zien hoe je je huis gezelliger kunt maken met behulp van landelijke accessoires en laat ik jullie zien hoe je bepaalde accessoires kunt combineren in je huis:

Schapenvachtje

Dit schapenvachtje vind ik er persoonlijk super gezellig uitzien! Het creëert een erg knus effect en door de natuurlijke materialen krijg je nog meer een landelijke sfeer in huis. Naast dit schapenkleed kun je er ook voor kiezen om, zoals je op de foto ziet, een hertenkop aan de muur hangen. Ook dit creëert veel sfeer in huis!


Credits: Mt-sfeerideeshop.nl

Clayre & Eef Wandkaart

Schoolkaarten zoals deze zijn de laatste tijd niet meer te missen in een hip en trending huis. Maar hoe combineer je ze? Doordat de schoolplaat al vrij sprekend is, is het het mooiste om het te combineren op een witte of rustige muur. Zoals je op de foto ziet is het erg mooi om om de kleuren vanuit de schoolplaat terug te laten komen in andere meubels of accessoires.

Ik vind het persoonlijk wel het mooiste om dat te doen met rustige kleuren. Soms is het namelijk zo dat je veel felle kleuren op een kaart hebt staan en dit kan het geheel veels te druk maken als je die kleuren terug laat komen in andere accessoires en meubels.


Credits: Mariëlle WielheesenKleedjes en kussen

Kleedjes en kussen voegen veel sfeer toe in je interieur. Hieronder laat ik je een foto zien van een bank met verschillende kussens en een bank zonder kussens of dekentjes. Het is natuurlijk maar net wat jij leuker vindt. De onderstaande foto’s laten in ieder geval goed het verschil zien.


Credits: WELKE.nl                                                                              Credits: Wonenaandemadelief


Waar zijn deze leuke accessoires van?

Benieuwd waar deze super leuke landelijke accessoires kunt kopen? Deze zijn van Sfeerleven! Sfeerleven is een leuke website die als enige de producten van Clayre & Eef verkopen, super leuk! Clayre & Eef staat bekend om haar landelijke en sfeervolle accessoires, zoals klokken fotolijsten en tafelkleden.

Voor elke inrichting en interieur is er wel iets te vinden op www.sfeerleven.nl. Neem gerust een kijkje op hun website voor meer leuke spulletjes. Ik heb al een aantal leuke woonaccessoires gespot;-)

Wat vind jij van deze landelijke woonaccessoires? Ik weet al precies welke ik in mijn huis zie hangen! Liefs, Tessa

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sfeerleven. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De uitbreiding van PTMD

Het merk PTMD bestaat al een tijd en is bekend door de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *