Je helemaal thuis voelen doe je zo! + GIVEAWAY! [GESLOTEN]

Inspiratie tijd: 3 minuten

Thuis is een plek waar jij je helemaal moet kunnen ontspannen. Lekker koken, uren op de bank hangen of natuurlijk lekker lang natafelen met vrienden of familie. Het hoort er allemaal bij! De inrichting van je huis kan hierin veel betekenen. Wat voor meubels en accessoires maken dat jouw huis een fijne plek is? In deze blog geef ik jou tips hoe je jouw huis gezellig en sfeervol kan maken. Daarnaast hebben wij een hele leuke winactie, dus lees vooral verder. 

#1 Kies de juiste kleuren

Kleur doet erg veel met een ruimte. Wanneer je een kamer gezelliger wilt maken kun je kiezen voor warme tinten zoals, bordeaux, bruin of oranje. Haal inspiratie van Pinterest en ga aan de slag met een kwast en een pot verf. Let’s paint the wall! Heb je een kleine kamer? Zorg er dan niet voor dat je elke muur gaat verven in een donkere, warme tint. Zo lijkt de ruimte nog kleiner. Ga bijvoorbeeld voor één muur en je merkt direct al verschil.

#2 Pimp je keuken

Voor meer sfeer in de keuken kun je gebruik maken van kleuren en hout. Kies jouw favoriete kleur óf een kleur die je al in de huis gebruikt. Zorg dat dit matcht met de spullen die jij hebt in de keuken, zoals handdoeken, theedoeken, servies of bestek. Op deze manier creëer je een eenheid in huis. Daarnaast staat hout erg warm en is dit erg populair tegenwoordig. 

Vergeet niet het servies! Kies een mooie kleur uit, zoals blauw of grijs. Dit staat erg warm en sfeervol op tafel. Vooral met een houten eettafel krijg je direct de uitstraling die je wilt hebben. Om het speels te maken kun je er ook voor kiezen om verschillende kleuren met elkaar te mixen. Extra leuk!

#3 Zorg voor een uniek item

Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk als ik bij mensen thuis kom en ik zie producten/items die ik nog nooit eerder heb gezien. Een echte eyecatcher vind ik daarom erg leuk om te hebben en dit vond ik dan ook bij de HEMA  Ik kwam namelijk Ketelbinkie tegen en was direct verkocht. De Ketelbinkie is een snoerloze waterkoker die op een ‘vuurtje’ staat. Die moest en zal ik hebben!

De review

Ik heb de Ketelbinkie direct in huis gehaald en wat een handig en uniek item is dit. De waterkoker kun je 360 graden draaien en je kunt deze overal waar je maar wilt neerzetten. Ben je te lui om ‘s avonds van de bank af te gaan? Zet de Ketelbinkie op de salontafel. Of op de eettafel? Wanneer je nog lekker aan het natafelen bent? Zo kun je overal genieten van een kop thee bijvoorbeeld. Ik kwam uit op een aantal voordelen die ik op een rijtje heb gezet:

  • Laat zien tot hoe ver je het beste kunt vullen;
  • Lekt niet;
  • Sterke aan- en uitschakelaar;
  • Mooi design;
  • Makkelijk te verplaatsen.

 

GIVEAWAY

Heel leuk nieuws, want wij mogen een Ketelbinkie van de HEMA weggeven! Wil jij jouw interieur ook een stuk leuker maken met een uniek item? Doe dan snel mee met de winactie. Zo maak je kans:

  • Volg HEMA op Facebook;
  • Volg HEMA op Instagram;
  • Volg Furnlovers op Facebook;
  • Volg Furnlovers op Instagram;
  • Tag een vriend of vriendin onder de post en vertel waarom jij de Ketelbinkie wilt willen.

De winnaar wordt op 16 oktober bekend gemaakt! Succes.

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: Tafellampen

Yeahh! Het is weer maandag! Dat betekent dat het weer tijd is...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *