Is jouw huis klaar voor de herfst?

Inspiratie tijd: 3 minuten

De zomer is nu officieel voorbij… ik vind het wel jammer, maar heb ook weer enorm veel zin in de gezelligheid die de herfst en de winter met zich meebrengt. Ieder seizoen heeft wel wat en dat vind ik ook zo leuk eraan. Helemaal een goed excuus om een grote schoonmaak te houden en je interieur een frisse uitstraling te geven. In deze blog lees je wat echt de musthaves zijn voor een herfst interieur. Let’s start!

De nieuwste trends

Ik ben altijd helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen als het gaat om interieur. Vooral met nieuwe seizoenen kijk ik uit naar wat er dit jaar weer populair gaat zijn. Dit najaar zien we bijvoorbeeld dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Denk hierbij aan natuurlijke materialen, zoals hout, jute of ander gerecycled materiaal. Super belangrijk om in deze tijd mee te gaan met duurzaamheid (ook als het gaat om interieur). 

Een andere interieurtrend die we veel gaan zien zijn wereldse invloeden in huis. Kies bijvoorbeeld voor wat meer kleur, meubels of accessoires die uit een ander land komen. Dit kan zijn vanuit Afrika tot Zweden. Extra leuk om meerdere landen en stijlen met elkaar te combineren voor een speels effect.

Grote schoonmaak

Voordat je je huis een nieuwe look geeft moet er eerst wat anders gebeuren, namelijk: de grote schoonmaak. Nu denk je wellicht niet bij het schoonmaken: ‘Leuk!’, maar als je weet waarvoor je het doet is het super fijn als het eenmaal gedaan is.

Wat niet veel mensen namelijk weten is dat in de badkamer enorm veel kalk ontstaat. Dit ziet er niet heel fris uit en is daarnaast ook niet goed voor je gezondheid. Vaak merk je misschien ook wel dat je na het douchen een wat stroeve huid hebt of last kunt krijgen van jeuk. Een goede oplossing hiervoor is de Waterontharder (Amfa400). Wij schreven hier al eerder over en zijn erg enthousiast over dit product. Zelf hebben wij ‘m ook in huis en ik kan mij niet meer zonder voorstellen. Het water is nu namelijk zacht in plaats van hard en je merkt ook dat je niet wekelijks meer de kalk van de kranen hoeft te schrobben, ideaal. 

Badkamertrends

Een mega leuke trend die ook erg tijdloos is, is de groene look. We gaan veel planten, groene muren en tegels zien in de herfst. Dus weg met die witte badkamers en hallo warme kleuren. Het staat mooi om hierbij meerdere kleuren groen te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld ook voor wat groene accessoires of handdoekjes en plaids in de badkamer. 

En de volgende trend raad je misschien al… de houtlook! Deze trend maakt je badkamer gelijk gezellig. Kies voor houten meubels, zoals kasten en bijvoorbeeld een houten rand om je spiegel heen. 

Ik ben in ieder geval super enthousiast over de nieuwste trends voor de herfst en jullie? Wil je ook jouw badkamer eerst een grondige schoonmaak geven? Vergeet dan niet de Waterontharder aan te schaffen! Succes. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Breng je foto’s tot leven in je interieur!

Het vastleggen van kostbare herinneringen op foto’s is een geweldige manier om...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *