Interieuradvies bij Jansen Totaal Wonen

Inspiratie tijd: 4 minuten

Je huis moet een plek zijn waar je na een heerlijke dag werken even kunt ontspannen. Je wil een gezellig, sfeervol huis die helemaal bij jou past. Maar hoe zorg je nou eigenlijk voor een interieur dat helemaal aansluit op al jouw wensen? Het kan soms erg lastig zijn om een mooie samenhang te vinden en daarom is het heel handig om dit over te laten aan professionals. In deze blog lees je hier meer over! Enjoy.

 

Hoe style jij je interieur?

Er zijn natuurlijk geen regels waar je je aan moet houden als het gaat om het inrichten van je huis. Je wil dat jouw huis karakter uitstraalt en laat zien wie jij bent. Kies dus vooral wat je mooi vindt. Handig is om te kijken naar een aantal basiskleuren. Zorg dat deze een aantal keren terugkomen in meubels of in accessoires. Op die manier oogt het rustig en wordt het een geheel. Kijk ook veel online naar inspiratie in woonbladen. Hier kun je enorm veel van leren en is erg leuk om inspiratie op te doen. 

 

Zo creëer je een stijlvol huis wat bij je past

Ben jij gek op bepaalde kleuren en patronen? Ga voor jezelf op zoek naar wat voor stijl bij jou past. Denk hierbij aan elegant, modern, robuust, speels etc. Begin altijd met de grotere meubels in huis. Dit is bijvoorbeeld je vloer en de grote meubels (zoals een bank, tafel en kast). Zorg dat dit meubels zijn die bij jouw stijl passen en als je het nog niet helemaal weet, kies dan voor safe en ga voor een neutrale houtkleur, wit of zwart. Dit staat altijd natuurlijk en sfeervol in huis en kan met heel veel stijlen gecombineerd worden. Daarnaast maakt het de ruimte ook nog eens lekker licht. Ideaal ;-).

 

Laat je inspireren en adviseren

Het samenstellen van jouw interieur is een grote klus! Hoe laat je alles bij elkaar passen? En waar moet je nou precies op letten? Daarom is het inschakelen van experts heel handig! Zij luisteren naar jouw wensen en maken van het interieur één geheel. Bij Jansen Totaal Wonen heb je de mogelijkheid om je te laten adviseren en een compleet advies te krijgen voor jouw huis. Ben jij misschien net verhuisd? Of ben je gewoon toe aan een nieuw interieur? Dan staan de opgeleide stylisten klaar om je te helpen. Samen met jou gaan zij kijken naar een mooi plan. De stylisten luisteren goed naar jouw wensen en gaan samen op zoek naar de mooiste samenstelling. 

Binnenkijken bij… 

Dankzij het interieuradvies bij Jansen Totaal Wonen zijn er al heel wat mensen blij gemaakt met mooie interieurs. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. In het prachtige huis op de foto’s hieronder zijn veel mooie, stoere tinten gebruikt. De blauwe kleur staat fris en dankzij de zwarte elementen wordt het geheel wat stoerder. En, check die vloer… wauw, zo tof! 

De styliste heeft gekozen voor een echte eyecatcher: de eettafel! Het staat erg mooi in combinatie met de lamp erboven. Er is goed gebruikt gemaakt van zachte en wat hardere kleuren. Daarnaast heeft de styliste een andere vloer onder de tafel gelegd, zodat het houten blad beter tot zijn recht komt nu.

 

Het interieur hieronder is weer heel anders. Hier is meer gebruik gemaakt van warm licht en groene tinten. Zoals je ziet komt de kleur groen in veel dingen terug. Denk aan de stoel, vloerkleed, kussens… Erg mooi! 

De bank heeft een zachte uitstraling en de kleuren van de accessoires passen hier perfect bij. 

Extra leuk: de styliste heeft de kleuren van de woonkamer terug laten komen in de eetkamer. De hanglampen boven de eettafel zorgen voor een speelse uitstraling. 

Interieuradvies? Dat wil ik!

Ben jij ook zo enthousiast over deze mooie resultaten en wil jij ook graag geholpen worden door een interieurstylist? Dat kan! Check de website en meld je direct aan voor een intakegesprek. Dit kan in de winkel, maar ook online. Zorg dat je al wat voorbereiding hebt gedaan en neem jouw plattegrond en (indien je het hebt) jouw moodboard/ideeën mee. Wanneer je al een duidelijk beeld voor ogen hebt kunnen de stylisten nog sneller te werk gaan. Het is natuurlijk altijd mogelijk om alvast wat inspiratie beelden op te zoeken vooraf. Jansen Totaal Wonen heeft twee pakketten: een basis en een luxe pakket. In elk pakket zit een intakegesprek, 2D interieur schets/plattegrond, product en materiaaladvies over meubels, kleuradvies en een 3D interieurontwerp. Het luxe pakket bevat daarnaast ook nog het volgende: lichtadvies, meubelplan en een persoonlijk moodboard. Kies dus wat bij jou past.

Bekijk alle mogelijkheden op de website en laat je eens verrassen door een goede stylist. Good luck!

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Wonen in een industriële loft

Ik ben verliefd op de industriële vintage stijl. Vintage is hip en het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *