Inspiration Wednesday: tapijten!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Vloerkleden, ook wel karpetten genoemd, zijn losliggende tapijten. Vloerkleden kunnen je woonkamer nog mooier maken, maar de keuze voor een verkeerde vloerkleed kan je woonkamer interieur ook bederven. Tapijten zijn eigenlijk niet meer weg te denken bij de mensen thuis. Het breekt de vloer en zorgt voor een prettige warme sfeer. Je hebt oude antieke tapijten, maar ook prachtige nieuwe exemplaren. De Inspiration Wednesday van vandaag gaat over tapijten! Lees mee.  

vloerkleden
Credits: Eyoba

Deze prachtige tapijten ogen simpel met de neutrale kleurtjes, maar niets is minder waar! Door er een paar te combineren zoals op de foto, creëer je een uniek beeld. Daarnaast houdt dit magische vloerkleed vlekken tegen. Dus als je bijvoorbeeld wat laat vallen op het vloerkleed, dan trekt het niet in de stof en komen er dus geen vlekken. Nice!

Of wat dachten jullie van dit prachtige ronde tapijt? Ik vind hem persoonlijk echt heel erg mooi. Hij is basic, maar aan de andere kant zo uniek. Combineer het vloerkleed met donkere of lichte meubels, dit tapijt past echt in elk interieur thuis. Een echte eye-catcher. Ook verkrijgbaar in meerdere kleuren trouwens, handig!

vtwonen

Credits: VT wonen

En dan door naar dit pronkstuk! Wat een mooi design! Naast dat het vloerkleed er zo gaaf uitziet, is het tapijt ook nog een redelijk dik en helemaal van wol gemaakt, waardoor je er ook lekker op kunt chille.

Wat staat dat leuk zo! We want it! 

Credits: Eyoba

Vintage look

Dit tapijt heeft een vintage look en is werkelijk prachtig! De kleuren zijn makkelijk te combineren. Het vloerkleed is er ook in andere kleuren, maar ik vind dit persoonlijk echt een hele leuke kleurencombinatie!

Ik ben benieuwd welke jullie het leukste vinden. Ik zou gaan voor het dikkere vloerkleed waar je op kunt chillen!
xoxo Sara 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tripp Trapp stoel voor jouw kleintje(s)

De iconische Tripp Trapp stoel van Stokke gebruiken we elke dag intensief...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *