Inspiration Wednesday: De tuin zomerproof maken!

Inspiratie tijd: 3 minuten

De zomer komt er langzaam maar zeker aan. We trekken massaal met z’n allen van binnen naar buiten. Natuurlijk is het fijn om ergens op het terras lekker te borrelen, maar het is ook even prettig om dat gewoon thuis te doen. Ik heb wat inspiratie gevonden dat ik graag met jullie wilde delen. Deze producten gaan jou helpen om je tuin of balkon om te toveren tot een heerlijk plekje. 

puzzelstuk

Credits: Eyoba

Als eerste deze leuke puzzelstukken die kunnen dienen als plantenbak, maar ook gewoon ter decoratie. Het zorgt weer voor wat extra kleur in de tuin! Om het nog leuker te maken kun je deze leuke stukken ook nog krijgen met kleur erin! Daarnaast is het mogelijk om uit een van de 7 kleuren te kiezen! Nice.

Tuinmeubilair

Credits: Vt wonen

Tuinmeubilair maakt van je tuin, balkon of terras direct een fijne plek. Je kunt kiezen voor een comfortabele eetset, een mooie hangmat, of een fijne tuinbank.. Maar met een stel pallets en bijvoorbeeld grijze kussens zoals op de foto hierboven, creëer je binnen no-time een heerlijk relaxhoekje. Ik persoonlijk zou dit wel graag in mijn tuin willen!

Credits: Vt wonen

Of wat dacht je van deze interessante plantenbakken? Maak jouw tuin binnen een handomdraai nog leuker. Zo heb je altijd de lekkerste, verse kruiden bij de hand!

matttt

Credits: J&B Exclusieve Tuinmeubelen

Wauw! Als ik dit zie dan krijg ik al zin in de zomer. Wat ziet het er heerlijk uit. Naast dat de hangmat er leuk uitziet is die ook nog eens niet afhankelijk van een boom! Dat betekent, zet ‘m neer waar je wilt en het luieren kan beginnen.

barbecue

Credits: BBQ winkel

En dan ook niet geheel onbelangrijk, een barbecue! Deze elektrische barbecue combineert moderne technologie met ouderwets genieten! Naast dat het niet verkeerd staat in je tuin, zorgt deze barbecue voor een heerlijk stukje vlees voor jou en je vrienden, familie of kennissen.

Dit waren de producten waarvan ik denk dat ze eigenlijk niet kunnen ontbreken in jouw buitenplaats wanneer de zomer van start gaat. Ik hoop dat jullie er wat inspiratie uit hebben gehaald!
I wanna wish everyone a nice summer! 🙂
Xoxo Sara

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe maak je je huis knus en gezellig?

Vind je het soms ook lastig om meer sfeer en gezelligheid te...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *