Iets persoonlijks voor aan de muur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hoi allemaal! We hebben nu al een tijdje een prachtig kantoor met super mooie spullen en producten waar we heel blij mee zijn. We misten alleen nog één ding: iets persoonlijks voor aan de muur. Nu hebben wij iets leuks in kantoor hangen wat ik graag met jullie wil delen! En misschien heb je zelf ook wel iets aan onze tips voor wanddecoratie.

Wand decoreren?

Wanddecoratie kan een lege muur in je interieur veel sfeer geven. Een lege muur is natuurlijk niet echt leuk om naar te kijken. Het kan misschien lastig zijn om wanddecoratie te vinden die een leegte het beste kan opvullen. En hoe zorg je ervoor dat het wel genoeg opvalt? Ik geef je wat tips om je hierbij te helpen!

#1 Gebruik foto’s

Om een lege muur op te vullen is het leuk om je eigen foto’s op te hangen! Je kan er bijvoorbeeld een lijstje om heen doen of ze met een touwtje ophangen. Ook is het gaaf als je op internet plaatjes op zoekt die jij zelf mooi vindt en er hier veel van op te hangen. Dus niet een of twee, maar vijf of zes. Dat vult je muur gelijk op!

#2 Muurstickers

Muurstickers zijn ook een leuk alternatief voor wanddecoratie. Het is een snelle manier om zo iets leuks op je muur te creëren.

#3 Kleine ruimtes

Wanneer je je wanddecoratie ophangt in een kleine ruimte of hal zorg je dat de aandacht daarop gericht is. Zo wordt het een echte eyecatcher!

#4 Verlichting

Verlichting zorgt ervoor dat je wanddecoratie meer opvalt. Wanneer het licht er goed op gericht is, zorgt het ervoor dat het meer opvalt in je interieur.

Fotocollage

Zoals ik net al zei vonden wij het leuk om iets persoonlijks te hebben op kantoor. Iets waar we op terug kunnen kijken, mooie herinneringen. Herinneringen hebben we namelijk genoeg! Van DeJouwe hebben we een hele mooie fotocollage gekregen. Het is een fotocollage van gebeurtenissen, leuke herinneringen en bekenden van Furnlovers. De collage is op plexiglas gemaakt en heeft een hoogglans effect. Het hangt erg mooi bij ons op kantoor! Hieronder zie je een aantal foto’s van de collage. We love it!

 

 

Over DeJouwe

Bij DeJouwe kan je echt van alles ontwerpen met je eigen foto’s: foto letters, een filmrol muursticker, fotolijstjes als muurstickers en nog veel meer ontwerpen. In de webshop kan je, door een foto up te loaden, je foto direct op je eigen muur bekijken. Zo kom je nooit meer helemaal voor verrassingen te staan 🙂 Er komen binnenkort nog meer mooie designs online dus neem vooral even een kijkje op de site van DeJouwe voor meer informatie en inspiratie.

Oh en nog iets leuks… DeJouwe heeft een kortingscode aangemaakt, zodat je 20% korting krijgt op je bestelling. Zo tof! De kortingscode is: FURNLOVERS20.

Wat vind jij van de fotocollage? Wij zijn er helemaal blij mee!
Liefs, Eva

 

Dit product is gesponsord door DeJouwe. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste vloerkleden om jouw huis helemaal mee op te fleuren!

We weten allemaal dat vloerkleden een ruimte vaak helemaal afmaken. Het staat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *