Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf persoonlijkheid uitstraalt?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Let’s talk business! Zoals jullie misschien al wel weten bestaan we nu alweer 5 jaar en daar zijn we natuurlijk heel erg trots op! Door de jaren heen hebben we ook een grote ontwikkeling doorgemaakt met ons bedrijf. Je leert veel, je bouwt door en je creëert elke keer weer nieuwe concepten en campagnes. Superleuk! We vinden het erg tof om mooie samenwerkingen op te zetten met bedrijven en te kijken naar unieke campagnes waar we onze creativiteit in kwijt kunnen. Of het ook wel eens moeilijk is? Zeker! Allereerst is het cruciaal om jouw bedrijf op de juiste manier naar buiten te brengen. Hoe doe je dit? Niet alleen als bedrijf, maar ook als influencer bijvoorbeeld? Wij vertellen je er meer over! Lees je mee?

Wees actief op social media

Als je eenmaal begint aan social media is het belangrijk dat je actief bent. Het stopt dus niet als je een account hebt aangemaakt. Zorg ervoor dat je in ieder geval elke week iets plaatst (vooral als bedrijf). Als je een persoonlijk account hebt waar je bijvoorbeeld foto’s deelt van jouw interieur, mode of iets anders, dan kan het misschien zelfs wel goed zijn om dagelijks een foto te delen. 

Be creative!

Als je anno 2020 wil opvallen, dan is het belangrijk om creatief te zijn. Zowel in je campagnes, als in je reguliere posts. Zorg voor unieke content, waardoor je echt opvalt! Vaak kiezen wij voor foto’s voor een campagne een nieuwe setting. Hiermee zorgen we voor vernieuwing en blijft het interessant voor onze volgers. 

Woman taking picture of fresh prepared food with smartphone for social media. Roasted aparagus with herbs and parmesan.

Duidelijk zijn in je huisstijl

Verder is het cruciaal om duidelijk te zijn in je branding en je huisstijl. Wat wil je uitstralen? Heb je een logo of een bepaalde herkenning? Laat deze huisstijl ook weer terugkomen. Wat dacht je van softshell jassen? Softshell jas bedrukken? Dat kan eenvoudig en snel! Toch te leuk om als bedrijf samenhorigheid en herkenning uit te stralen. Bovendien straalt het professionaliteit uit en is het leuk om te delen op social media! 

Deze duidelijkheid van je huisstijl kun je op verschillende manieren terug laten komen. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, brochures, een logo ophangen in je kantoor, pennen, etc. Pennen met logo zijn echt een musthave

Kortom: het is belangrijk om je merk te laten te zien. Laten zien waar je voor staat, wat je doet en waar je naartoe wil. Op deze manier raken mensen echt betrokken bij je bedrijf, platform, Instagram-account of wat je dan ook doet! Het begint met een plan, het uitwerken hiervan en vervolgens verder bouwen! Dus ook zeker het maken van een concrete huisstijl, een mooie bedrukte jas of pen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het gaat om bedrukkingen van producten.

Ook leuk als presentje! 

Het is verder ook erg leuk om een bedrukt product te geven als presentje aan een klant of aan medewerkers. Het straalt ook professionaliteit uit en bovendien wordt jouw merk op deze manier verder verspreid. Ideaal! 😉 Je kunt het ook combineren met een leuk, persoonlijk cadeau, zoals posters

Tips, tips, tips…

Hoe zit het met jouw bedrijf? Kijk vooral eens terug naar het afgelopen jaar. Waar heb je veel van geleerd? Wat vond je leuk en wat ging misschien iets minder? Maak een lijstje voor jezelf, zodat je dit volgend jaar op hetzelfde moment terug kunt zien en zo kunt kijken waar je aan moet (of wil) werken. Heel handig en zo kom je weer een stuk verder! 

Een nieuw jaar, een nieuwe start! 

Als je een lijstje hebt gemaakt met al jouw plannen is het tijd om te kijken naar het nieuwe jaar. Misschien wil je op zoek gaan naar een leuk kantoor, ga je uitbreiden of wil je je kantoorruimte een totale make-over geven? Ik merk altijd dat ik het fijn vind als mijn omgeving er leuk en gezellig uitziet. Neem dat dus zeker mee en vergis je niet in de power van styling! Lees eens deze blog over hoe planten je kantoor opfleuren. 

Op welke manier ga jij bouwen aan jouw bedrijf? Ga je je huisstijl nog duidelijker naar voren brengen? Of ga je jouw kantoor een make-over geven? Ik ben heel erg benieuwd! Tag ons in jouw foto op social media (@furnlovers)! Liefs.

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Tafels voor iedere gelegenheid

Op zoek naar die ene perfecte tafel voor in jouw huis of...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *