Hoe werkt een infrarood verwarming?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een infrarood verwarming… Misschien ben je er al bekend mee, misschien ook niet. Maar in deze blog gaan we je er in ieder geval meer over vertellen. Wat houdt het precies in? En wanneer is het echt een aanrader? Lees snel verder! 

Infrarood verwarming

Infrarood verwarming wordt ook wel hét verwarmingssysteem van de toekomst genoemd. Wij begrijpen dat maar al te goed, want het is een verwarmingssysteem dat zowel als hoofd- als bijverwarming gebruikt kan worden. Het maakt gebruik van de lange golf infraroodstraling (IR-C) en hiermee verwarmt het. Het is breed inzetbaar, dus dat is echt ideaal. Denk aan een hoofdverwarming voor in een woning of kantoor, maar ook voor winkels, horeca, caravans, etc.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je altijd kiest voor de juiste kwaliteit. Op deze manier heb je jarenlang plezier van het product, bijvoorbeeld een infrarood heater. Zo kwamen wij in aanraking met Redwell. Zij bieden een uitgebreid programma aan met producten die je hiervoor kunt inzetten. Heel fijn! Zo weet je namelijk zeker dat je het juiste systeem hebt en dat je goed zit.

De voordelen

Zoals ik net al vertelde is het breed inzetbaar, wat al een groot voordeel is. Verder bespaar je er ook een hoop energie mee. Bovendien is het eenvoudig te installeren en heeft het een levenslange vrijstelling van ideaal (heel handig!). Wat wij natuurlijk ook erg fijn vinden, is als het design er ook nog eens mooi uitziet. Win-win! 😉

Alle infrarood panelen van Redwell zijn op zo’n manier gemaakt dat het aan iedere wand en aan ieder plafond bevestigd kunnen worden. No worries dus, het past ook in jouw woning. De enige vereiste is een wandcontactdoos of stroomaansluiting.

Wil je meer weten? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Redwell! 😉 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: Tafellampen

Yeahh! Het is weer maandag! Dat betekent dat het weer tijd is...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *