Hoe vul je de leegte op die de kerstboom achterlaat?

Inspiratie tijd: 3 minuten

De feestdagen zijn alweer voorbij. Het is weer tijd om de kerstboom buiten de deur te zetten. Vind jij het ook altijd zo’n gedoe om de kerstspullen op te ruimen? Ik namelijk wel! Het geeft altijd een opgelucht gevoel wanneer alles weer op zolder staat en de kerstboom aan de straat – klaar om opgehaald te worden. Toch, als ik dan weer naar binnen loop, voelt het zo leeg. Wil jij wat tips om die leegte te vullen? Lees lekker mee!

Houd het groen!

Een leuke manier om de leegte op te vullen, is om er gewoon weer wat groens voor terug te zetten. Een mooie plant kan natuurlijk nooit kwaad. Ga je voor een grote plant? Dan is bijvoorbeeld een strelitzia de perfecte plant voor jou. Deze plant is makkelijk te onderhouden en vult de ruimte goed op! Ook kun je kiezen om verschillende kleine planten bij elkaar te zetten. Hiervoor is het wel handig, om een standaard te hebben waar je de planten op kunt zetten. Zo heb je bijvoorbeeld de plantenstandaarden van online woonwinkel van Homeliving.nl. 

De plantentrap

Met een plantentrap zorg je ervoor dat er meer ruimte wordt opgevuld. Naast dat het standaard de breedte ingaat, gaat het standaard ook de lucht in. Het standaard is namelijk 96 cm hoog. Wanneer je mixed en matched met leuke planten is dit een echte toevoeging aan jouw interieur! 

Een plantenrek

Zoek je toch iets wat iets minder hoog is? Zoals een leuke toevoeging bij jouw openhaard? Dan is een plantenrek perfect voor jou! Er passen drie planten op dit rek. Met dit rek zet je de puntjes op de i in jouw inrichting! 

Leuke accessoires 

Het is heel breed gezegd, “leuke accessoires”. Toch zou ik het niet anders kunnen omschrijven. Iedereen heeft namelijk een verschillende stijl! Hieronder lees je wat leuke tips voor verschillende stijlen!

Industrieel 

Wanneer je een industriële stijl in huis hebt ga je vaak voor donkere kleuren en harde materialen, zoals staal. Een leuke manier om de plek van die kerstboom op te vullen is om een mooie dressoir tegen de muur te zetten. Hier kun je leuke spulletjes opzetten zoals, fotolijsten, kaarsen, beeldjes en ga zo maar door! 

Landelijk

Heb jij al genoeg verlichting in jouw huis? Deze vloerlamp past perfect in een landelijk interieur! De aardse kleuren zorgen voor rust. Naast dat het als lamp functioneert, zorgt deze lamp ook voor meer sfeer en een huiselijk gevoel. Wat wil je nog meer!

Retro

De grond opvullen kan ook met deze leuke vaas! Hierin kun je mooie droogbloemen of takken inzetten. Wanneer je deze vaas mixed met andere vazen, door verschillende groottes te gebruiken, vul je de ruimte super leuk op! 

Wanddecoratie

Zoals ik in het vorige stukje al liet weten is wanddecoratie wel een must voor het opvullen van een lege muur. Dit kan met persoonlijke items, maar ook met wat leuke wanddecoratie zoals een wandklok of een wijnrek voor aan de muur!

Weet je al wat je neer gaat zetten of hangen? Op Homeliving.nl heb je de leukste accessoires voor in jouw huis! 

 

  

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Mijn wishlist: dit wil ik nog graag hebben voor mijn huis!

Wishlist Ik denk dat iedereen het wel herkend; je hebt een aantal...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *