Hoe mijn liefde voor wonen begon

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ik neem jullie graag mee in mijn avontuur over hoe mijn liefde voor wonen is ontstaan. Er zijn in het verleden heel wat huizen in Nederland die door mij zijn bewoond. Al vanaf jongs af aan maakte ik kennis met verschillende woontypes in diverse woonplaatsen.

Verschillende types

Soms was het verblijf van korte duur en andere type woningen werden voor langere periode bewoond. Ieder type fascineerde en inspireerde mij op een of andere manier. Er zaten woningen tussen met een aangenaam karakter, hadden een mooie uitstraling en een goede bouw. Er kwamen er voorbij waar veel mee gebeurd was, waren statig of hoekig. Anderen bleken groot of aan de kleine kant. Gelukkig kondigden zich ook aangename types aan, die mij veel vrijheid, woonplezier en –genot boden. Zo ben ik er achter gekomen dat de binnenkant (het interieur) aan te passen is en welk type het best bij me past.

1a

Zoektocht droomwoning

Ik werd ouder en ging op zoek naar een eigen woning. Tijdens de zoektocht ontbrak het in de meeste huizen aan licht en ruimte. Door enkele aanpassingen uit te voeren, sloot het beter aan bij mijn woonwensen om er te verblijven. Het zoeken naar de droomwoning ging, stap voor stap, vanuit dat huis verder. Met steeds meer inspiratie kwam ik dichterbij om mijn droomwoning te realiseren. Ik hou van licht, wit, natuurlijke materialen en vintage accessoires. Daarnaast haal ik inspiratie uit woonbladen, maar doe vooral wat goed voelt en ga ik voor tijdloos design.

Geschikte kandidaat gevonden

Inmiddels ben ik eenendertig jaar en heb ik optimaal woongeluk gevonden. Samen met mijn partner, en twee buitengewoon lieve jongens, wonen we in een vrijstaande jaren ’60 woning. Ik geniet optimaal met het gezin van de omgeving en zijn alle woonwensen, mede mogelijk gemaakt door mijn woonverleden, toegepast om van deze woning een droomwoning te maken. Deze is nu een een jaar in ons bezit en ben trots op wat we tot nu al bereikt hebben. Ik moet toegeven dat ik verliefd ben op de ruimtes in dit huis. Wat ik vooral geleerd heb is om van je huis een ‘thuis’ te maken.

1b

 

Liefde en passie voor interieur delen

Regelmatig word ik gevraagd om andere mensen te helpen met het geven van interieuradvies en -tips. Wat word ik blij als ik mijn liefde en passie voor wonen kan delen.

Ik zal voor Furnlovers bloggen over mijn eigen interieur, trends en DIY- projecten. Mogelijk kan ik jullie inspireren.

Hartelijke groet,

Ruby

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Verhuizing deel 8: Philips TV 7502 met Ambilight

Hi you! I’m back met een nieuwe verhuisblog. Bij een verhuizing horen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *