Het voorjaar in huis!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Eindelijk! Het is weer langer licht, de zon laat zich weer wat vaker zien en de temperaturen worden ook weer wat aangenamer. Ik kan er eigenlijk niet meer op wachten en ben blij dat het voorjaar eraan komt. Lekker naar buiten, licht in huis en gezellig het terras op. 

Met de komst van de lente komt ook altijd de drang om alles thuis weer om te gooien en die zogenaamde voorjaarsschoonmaak te houden. Over een paar weken hoop ik af te studeren dus die grote schoonmaak stel ik nog even uit. Al m’n scriptie-aantekeningen gaan straks de deur uit als dat diploma binnen is en dan is het ook tijd om alle kastjes eens grondig op te ruimen.

Voorjaar-1

Voorjaar in huis

Het voorjaar in huis is voor mij meer dan die grote schoonmaak. Zodra de zon zich ook maar een beetje laat zien, kan ik het niet laten de lente in huis te halen. Frisse kleuren, nieuwe accessoires en natuurlijk bloemen: van alles haal ik in huis om dat fijne lentegevoel naar binnen te halen. Less is more. Dat wel. Ik ga liever voor een paar mooie, basic items dan dat ik alles helemaal vol zet met allerlei verschillende accessoires. Liefst in zachte, frisse tinten. Lekker zomers!

Vrolijk vaasje

Een van m’n voorjaarsfavorieten op dit moment is mijn mooie vaasje van Hella Duijs. Super simpel maar o zo mooi. Ik haalde een paar sneeuwklokjes uit de tuin en voilà. Easy does it! Ik word er steeds weer vrolijk van als ik naar het vaasje kijk. Mooi kan -voor mij- zo simpel zijn. Straks maken de sneeuwklokjes plaats voor een tulp of een paar mooie gele craspedia’s: een kleine verandering maar het geeft meteen een heel ander beeld.

Mooie bos bloemen

Behalve kleine vaasjes met bloemen ben ik gek op grote, felgekleurde bossen bloemen. Hoewel ik helemaal niet zo van felle kleuren in m’n interieur houd, kunnen bloemen wat mij betreft niet gekleurd genoeg. Het is voor mij dé manier om het voorjaar in huis te halen. Laat de zon maar schijnen, ik kan niet wachten!

Voorjaar-2

Beeld: Bloomon


Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Alles is mogelijk met rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een van de meest veelzijdige raamdecoratie. Ze komen overal tot...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *