Het nieuwe merk DAN-FORM nu bij Eyoba!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ik kom telkens weer nieuwe interieurmerken tegen, wat ik super leuk vind! Zo vind ik weer nieuwe inspiratie, ideeën en prachtige meubels! Onlangs kwam ik het merk DAN-FORM tegen. Dit merk is nu ook verkrijgbaar bij Eyoba. Ik zal je wat meer vertellen over dit merk.

DAN-FORM

Het merk DAN-FORM is een merk uit Denemarken en heeft een groot aanbod aan eigentijdse meubels. De meubels hebben een mooi ontwerp, een uitstekende kwaliteit én ze leggen de nadruk op milieuvriendelijke productie! Dit bieden ze ook nog eens aan voor betaalbare prijzen! Kortom: de perfecte combinatie! DAN-FORM is bekend in Denemarken als een van de meest innovatieve bedrijven, maar het merk is dus nu ook verkrijgbaar bij Eyoba!

Als je de meubels van DAN-FORM bekijkt, zie je dat ze prachtige ontwerpen hebben en goed doordachte concepten. Alle producten zijn gemaakt door Deense ontwerpers. Een sterk merk, een sterk team!

Nu verkrijgbaar bij Eyoba!

Goed nieuws! DAN-FORM is nu ook verkrijgbaar in Nederland, namelijk bij Eyoba. Super handig! Jij kunt gewoon vanuit je huis een bestelling plaatsen en dit prachtige merk in huis halen. 😉 Ken jij Eyoba al? Dé webshop waar je terecht kunt voor van alles. Ja, echt van alles! Een eettafel, eetkamerstoelen, barkrukken, lampen, accessoires en veel meer.

Ik zal je wat meubels laten zien van DAN-FORM!

Een voorbeeld van een mooie barkruk is de ‘Hype Vintage’, verkrijgbaar in meerdere kleuren. Onderstaande kleur is de cognac kleur. Een stoere barkruk die gemaakt is van prachtige materialen!

DAN1

Een ander meubel die me gelijk op viel was de ‘Pitch’. Ook verkrijgbaar in meerdere kleuren! De combinatie van de zitten en het RVS onderstel vind ik echt super mooi! Het straalt rust uit en heeft een prachtige uitstraling. Wat vind jij?

DAN2

Vind je een stoel met een stoffen bekleding mooier of fijner? Kies dan voor de ‘Hype’. Wat een prachtige stoel. Onderstaande kleur is denk ik wel mijn favoriete kleur!

DAN3

Ken jij het merk DAN-FORM al? Wil je meer weten of meer meubelen bekijken? Neem dan eens een kijkje bij Eyoba!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Furnlovers Hometours: zelfgemaakte keuken van @veel_woongeluk

Er staat een nieuwe Furnlovers Hometours online! We nemen namelijk een kijkje...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *