Het leukste kinderspeelgoed voor in de tuin

Inspiratie tijd: 3 minuten

Vind jij het ook zo heerlijk als de kinderen buiten spelen in plaats van uren voor de televisie hangen? Ik kan mij daarom goed voorstellen dat het fijn is dat je kinderen zich in de tuin goed kunnen vermaken. Op die manier kun jij zelf in het huis nog wat klusjes doen én een oogje in het zeil houden. In deze blog laat ik je daarom leuk en uniek speelgoed zien voor in de tuin!

Kijk naar de ruimte

Heb je een grote boom in jouw tuin? Dan is het tof om hier een schommel of een klimtouw aan te hangen. Hiermee kunnen de kids lekker hun energie kwijt. Heb jij een tuin waar je veel ruimte hebt qua m2? Kies dan voor een zandbak met kindergereedschap erbij zoals schepjes en harkjes etc. Hiermee kunnen kinderen zich ook heerlijk mee vermaken.    

Speelgoed

Ik ging op zoek naar leuk speelgoed voor in de tuin en ik wilde niet ‘standaard’ een glijbaan of een plastic huisje. Ik zocht naar iets unieks en dat kwam ik tegen bij Haxo.nl. Hier hebben ze een ruim assortiment met leuk speelgoed. Ik heb hieronder een aantal van mijn favorieten neergezet!

Kinderschommel

Als kind zijnde is er niets leukers dan de schommel in een speeltuin, toch? Creëer daarom een speeltuin in jouw eigen tuin. Hang een toffe schommel in de boom en de kinderen kunnen zich heerlijk vermaken.

Een ander sportief alternatief is om bijvoorbeeld een houten ladder op te hangen. Zijn jouw kinderen meer van het klauteren? Dan is dit ideaal!

Kindergereedschap

Met een zandbak kun je zoveel doen. Lekker scheppen, zandkastelen bouwen, harken etc. Wel moet je er bij een zandbak op letten dat het zand netjes in de bak blijft, haha. 😉 

Kies voor leuke kindergereedschapset. En wil je het helemaal afmaken? Ga dan voor een krukje erbij. Zo kan het gereedschap makkelijk worden opgeborgen en raak je het niet snel kwijt.   

Wat voor speelgoed heb jij in de tuin? Laat het weten in de reacties! Ben jij nieuwsgierig naar meer producten van Haxo.nl? Neem dan een kijkje op de site. Liefs.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Trend gespot: LED lampen als decoratie

Je kent ze wel: die leuke LED lampen. En, dan bedoel ik...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *