Het ideale dressoir voor op kantoor!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuw kantoor en daar horen natuurlijk ook nieuwe meubels en accessoires bij. Als er iets belangrijk is voor een kantoor is het wel dat je je spullen kwijt kan. Een opbergkast is daarom ook iets wat je hoort te hebben, maar wat misschien nog leuker is is een dressoir. Een dressoir zit namelijk vol met opbergruimte en kan ook nog eens heel veel sfeer creëren. Wij hebben het perfecte dressoir gevonden en willen jou er graag meer over vertellen. Lees vooral verder! 

Ruimte & sfeer

In een kantoor moet je genoeg spullen kunnen opbergen. Wij gingen daarom op zoek naar een nieuw dressoir en vonden een hele mooie bij Pronto Wonen. Genoeg opbergruimte was een must en dat heeft deze kast zeker. Behalve dat het dressoir vol opbergruimte zit is het ook dé plek om je woonaccessoires op uit te stallen. Het blad op het dressoir wordt daar namelijk veel voor gebruikt. Het is een echte sfeermaker in een ruimte. En de minder mooie dingen verstop je natuurlijk in de lades. ;-).

Stoere uitstraling

Het ligt eraan wat je wil uitstralen in je kantoor. Wil je iets neutraals of toch iets speciaals en opvallends. Wij hebben gekozen voor een stoere en robuuste uitstraling voor ons dressoir.  Dat past goed in onze ruimte en bij de rest van de meubels. Is het geen beauty! Wij vinden hem prachtig. Daarnaast staat dit dressoir leuk bij andere interieurstijlen zoals, modern, landelijk of Scandinavisch.

Kleed het aan

Wat zo leuk is aan een dressoir is dat je het leuk kan aankleden. Voeg bijvoorbeeld een tof vloerkleed toe samen met wat vaasjes, een mooie lamp of heerlijke geurkaarsen en het geeft gelijk al een andere sfeer. Je kan het zo mooi maken als je zelf wil. Wij zijn nog druk bezig om nog meer mooie accessoires toe te voegen. 

Heb jij nog tips of ideeën om het mooi aan te kleden? Laat het ons weten in de reacties! Benieuwd naar meer inspiratie van Pronto Wonen? Neem dan een kijkje op de site. Liefs.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het combineren van producten en kleuren

Deze keer ga ik jullie wat vertellen over het combineren van de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *