Hello there! Meet me and my interior

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hallo allemaal! Ik ben een nieuwe gastblogger op Furnlovers en zou mij even voorstellen. Mijn naam is Amber, ik ben 21 jaar en studeer Communicatie. Ik woon in Arnhem op kamers/ soort van studio / soort van appartementje. Benieuwd? Kijk mee!

Mijn stijl

Qua stijl houd ik heel erg van Scandinavisch, maar wel met warme kleuren. Op dit moment houd ik van alles dat zalmroze en koper is! Daarnaast vind ik de stijl ‘Urban Jungle’ ook heel erg leuk. (Kleine) plantjes vind je dus ook terug in mijn interieur.

2017-01-08 13.46.25

Vooral in de winter houd ik van veel kussens, kleedjes, plaids, kaarsen en warme kleuren. Heerlijk binnen zitten met een kop thee en Netflix! Daarentegen kan ik ook niet wachten tot het weer voorjaar wordt en ik mijn balkon/dakterras weer leuk kan gaan maken! Hierover zal ik zeker nog een blogpost maken als het zover is. In het voorjaar verander ik de kleuren in mijn interieur ook altijd. Jullie kunnen van mij vooral veel inspiratie en ideeën verwachten voor kleine ruimtes. Dus studentenkamers, studio’s en ideeën voor op een balkon. En dit alles voor een klein budget!

2017-01-04 10.26.32

En verder….

Naast mijn passie voor interieur houd ik onwijs van uiteten gaan, lunchen en op met mooi weer kan ik uren op het terras zitten. Ook geef ik graag mijn geld uit aan reizen! 🙂

See you next time!

Liefs,

Amber

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

4 tips om het in je slaapkamer aangenamer te maken

Iedereen wil goed kunnen slapen in zijn of haar eigen slaapkamer. Daarom...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *