Harmonieus interieur: echt mooi wonen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Persoonlijk hou ik ervan dat alles in mijn huis op elkaar is afgestemd. Dat de bank bijvoorbeeld goed past bij de kast en dat het vloerkleed weer matcht met de kleuren van de kussens/accessoires. Herkenbaar? Bij Pronto Wonen haal ik vaak mijn meubels en dat komt voornamelijk, omdat de meubels allemaal goed bij elkaar passen. In deze blog lees je daarom alles over harmonieus wonen met de meubels van Pronto Wonen!

Interieuradvies

Interieur design is mijn passie en ik vind een modern/landelijk interieur erg mooi. Ik wist alleen niet goed welke meubels ik hiervoor bij elkaar moest zoeken. Na urenlang op Pinterest te hebben gezocht kwam ik niet veel verder. Uiteindelijk heb ik aan een interieur stylist gevraagd om interieuradvies. Zij heeft toen een interieurontwerp/moodboard gemaakt en vertelde mij dat ik terug moest naar de basis. Want wat was mijn basiskleur eigenlijk?

Kies een basiskleur

Voordat je nieuwe meubels aanschaft, is het belangrijk dat je goed kijkt naar je interieur kleuren. Wat vind jij een mooie kleur en waar raak je niet snel op uitgekeken? Ben jij juist iemand die van kleur houdt? Of ga je liever voor basic? Wat ik zelf erg leuk vind, is om een rustige basiskleur te hebben en om een aantal kleurrijke accessoires in huis te halen. Zo kan ik elk seizoen van kleur wisselen zonder dat ik een nieuwe bank, tafel en stoelen etc. moet aanschaffen! Hieronder laat ik je een aantal van mijn favoriete meubels zien, waardoor je echt een harmonieus interieur creëert.

Hoekbank Telino bull antraciet

Deze hoekbank vind ik heel erg mooi. De kleur antraciet past bij heel veel andere kleuren en geeft een warme sfeer. Daarnaast past het goed in bijna elk interieur. De bank is helemaal af te stemmen op jouw wensen. Kies bijvoorbeeld zelf de bekleding die jij mooi vindt en die past bij jouw stijl. Een mooi detail zijn de poten. Je kunt kiezen uit hout en metaal. Wat past het beste bij jou?

Eetfauteuil Donati stof unique 181 stone

Ik kook erg graag en vind het gezellig om met de familie of met vrienden avondjes te eten, spelletjes te doen of gewoon heerlijk te kletsen. Vaak zitten we nog lang aan tafel en vandaar dat ik goede stoelen wil hebben voor aan de eettafel. Met deze eetfauteuil zit je heerlijk comfortabel en dat is precies wat ik wil. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de gasten die komen. Je kunt deze stoelen aan de eettafel plaatsen, maar ook perfect bij de bank neerzetten.

TV-meubel Lucano olie grijs

Zelf hou ik erg van natuurlijke materialen zoals hout, linnen, touw en jute in huis. Dit geeft direct een landelijke sfeer, daarom is dit TV-meubel ook zeker mijn favoriet!

Uiteindelijk heb ik een interieur architect ingeschakeld die mij heeft geholpen met het plaatsen van alle meubels. Dit was heel fijn, omdat zij goed inzicht had om de meubels op de juiste manier neer te zetten. Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan en kun je aan de slag met jouw eigen interieur. Liefs!

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Een droom wordt werkelijkheid!

Hee hallo! Leuk dat je het derde deel van mijn blog over...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *