Haal eens een tuindoek in huis!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ik heb heel wat magazines moeten doorspitten op zoek naar een originele inspiratie voor in de tuin. Maar toen ik de commercial over de tuindoek van 123tuinposter.nl op televisie zag had ik het gevonden én moest ik het gewoon met jullie delen! Het is echt een keer wat anders dan alleen planten en bloemen. Kortom: de perfecte aanvulling!

Heerlijk tot rust komen 

Heb jij een saaie schutting en wil je deze snel en gemakkelijk omtoveren tot een mooi en uniek geheel? Dan vind ik dit zeker een aanrader. Je hoeft niet lang te wachten, want binnen een week is je bestelling al binnen. Kies je eigen bevestigingssysteem, bijvoorbeeld een inzichtbaar bevestigingssysteem. Dit is handig als je wil dat het niet al te veel opvalt. Tover je tuin om tot een droomplek waar je tot rust kunt komen en kunt genieten van de perfecte kleuren!

123

Helemaal zelf kiezen

Zowel het formaat als de foto kun je helemaal zelf kiezen. De schutting opmeten is het enige wat je nog even moet doen. Vervolgens kan je je tuindoek perfect op maat bestellen. Als je niets meer van de schutting meer wil zien, dan is een tuindoek dus super handig! Heb je een eigen foto? Dan kun je deze ook gewoon gebruiken. Maar je kunt ook kiezen uit het assortiment van 123tuinposter.nl. Er is namelijk zóveel keuze! Kies bijvoorbeeld voor het lavendelveld als je wat meer diepte en sfeer in je tuin wil.

Tuindoeken met kwalitatief materiaal 

De tuindoeken van 123tuinposter.nl gaan lang mee; je hebt er dus lang plezier van! De drukkwaliteit is perfect en je krijgt 3 jaar garantie. Mooie felle kleuren, amper pixels zichtbaar én een groot formaat. En het onderhoud? Daar hoef je weinig voor te doen! Water van regen loopt er gewoon af, scheuren zijn praktisch onmogelijk en je hoeft het er bij wind, regen, sneeuw en hagel niet af te halen.

Kortom: wil je originele decoratie? Dan is een tuindoek een verstandige keuze. Je krijgt heel veel waar voor je geld en een tuindoek gaat jaren mee! Ik ben benieuwd wat jij zou kiezen!

123p

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Posters in je interieur

Posters in je interieur, ik ben er gek op! Tegenwoordig heeft bijna...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *