Goossens wonen & slapen: laat je inspireren!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ben je, net als ik, ook weer toe aan nieuwe inspiratie? Ik kwam onlangs ontzettend veel inspiratie tegen. Waarschijnlijk is Goossens wonen & slapen al wel bij jullie bekend, of toch niet? Ik wil in ieder geval alles met jullie delen, zodat jullie weer tot nieuwe, leuke ideeën komen voor meubels, styling en meer.

Goossens wonen & slapen

Bij Goossens vind je altijd de nieuwste trends. En, dat is ook eigenlijk helemaal niet zo gek. Sinds 1954 produceren en ontwerpen zij als familiebedrijf al meubels. Ontzettend lang dus! Hierdoor weet Goossens wat de trends zijn, wat er speelt en wat mensen aanspreekt. Wel zo belangrijk 😉 Zo hebben wij elke keer weer wat leuks (en nieuws!) om te shoppen! 😉 Super tof om te zien dat Goossens generatie op generatie met dezelfde passie werkt. Inmiddels zijn ze dan ook een bekend begrip in ‘interieur-land’.

Meubels van Goossens

Alle meubels van Goossens worden gemaakt in eigen beheer en in de handen van Goossens, waardoor je altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit, zonder onnodige kosten.

Wat tevens betekent dat het mogelijk is om meubels op maat te laten maken. Zie je een bank die je net iets anders wilt? Geen probleem bij Goossens! Ideaal!

Eén merk, vier woonstijlen

Goossens werkt vanuit vier woonstijlen: Puur, Luxe, Landelijk en Modern.

Puur

De woonstijl Puur wordt gekenmerkt door de natuurlijke meubelstukken, waarbij materialen zoals hout en beton worden gebruikt. De basiskleuren zijn wit, grijs en naturel. Deze kleuren kunnen echter goed worden gecombineerd met bijvoorbeeld een leuke, vrolijke kleur! Kortom: een stijl waar je nog wel even mee vooruit kunt! Eenvoud, tijdloos en sfeervol.

Wat vind je bijvoorbeeld van onderstaande bank: de “Rover”? Een prachtige hoekbank, met een sfeervolle uitstraling!

2,5 rechts + ligelement links

Luxe

De tweede woonstijl is de woonstijl Luxe. Goossens omschrijft dat zelf zo mooi met de volgende woorden: stijlvol, glamoureus en exclusief. En dat is het zeker! De meubels die voornamelijk gebruikt worden zijn in hoogglans, waarbij ook veel combinaties gemaakt kunnen worden. Bijvoorbeeld met metallic, maar ook met zwarte accessoires kan het erg goed gecombineerd worden! Onderstaande eettafel, de Belleville, is een goed voorbeeld. Een prachtige eettafel die je goed kunt combineren. De basis is wit, maar de rest kun je precies zo combineren als jij wilt!

220 x 110 cm

Landelijk

Of past dewoonstijl landelijk toch beter bij je? Ben je gek op comfortabele, grote, meubels met een gezellige en romantische uitstraling? Hou je van robuuste materialen, zoals hout? Dan is landelijk zeker een aanrader voor jou!

Onderstaande eettafel is een mooi voorbeeld van de landelijke look. Deze eettafel, de Ivo, is een ronde houten, robuuste tafel. Ik vind ‘m prachtig!

ovaal 240 x 130 cm

Modern

Als laatste is er nog de woonstijl modern. Deze woonstijl kan ik het beste omschrijven met de woorden: strak, vrolijke kleuren, trendgevoelig en een sterke uitstraling. Wat vind jij? Wanneer je een modern interieur hebt, dan verander je waarschijnlijk regelmatig van meubels, kleuren en dergelijke. Op en top modern!

Is modern helemaal jouw smaak? Dan past deze eettafel wellicht beter bij je. Wauw, I’m impressed! Jij niet?! Aan zo’n tafel kun je écht goed tafelen, borrelen en leuke etentjes houden!

400 x 90 cm

De komende tijd zul je bij ons steeds meer lezen over Goossens! Super leuk vinden wij, want zo kunnen we jullie de leukste meubels, inspiratie en veel meer zien! Sinds kort heeft Goossens Instagram, dus zeker een leuke tip om hen te volgen. 🙂

En, wat is jouw favoriete stijl? Welke stijl zou jij uitkiezen? Ik ben benieuwd!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

DIY: vaasjes en flesjes decoreren met Yvonne Kwakkel

In de nieuwe DIY zie je hoe Mariëlle en Yvonne verschillende flesjes...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *