Goede voornemens in 2018

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi you! Misschien is het een beetje laat voor de goede voornemens, maar ik ben van mening dat het nog kan! We zitten tenslotte nog in het begin van het jaar 😉 De goede voornemens… elk jaar bedenken we er weer een heleboel, zoals meer sporten, stoppen met roken en zo heb je nog een hele waslijst. Naast goede voornemens qua gezondheid zijn er ook een aantal goede voornemens voor in huis.

Goede voornemens voor in huis

Zoals ik hierboven al zei denk je bij goede voornemens gelijk aan de standaard dingen, meer sporten, stoppen met roken en minder geld uitgeven. Wat goede voornemens betreft is het vooral belangrijk om realistische doelen te stellen. Wanneer jouw doel te groot is en onoverzichtelijk wordt, is er ook een kleinere kans dat je het daadwerkelijk gaat halen.

Minder kopen en minder geld uitgeven

Als je een middagje vrij hebt en je neemt even een kijkje in de woonwinkels, zie je toch weer wat accessoires of kleine meubels die toch wel erg leuk in jouw interieur zouden staan. Een leuke oplossing hiervoor is dat je ook erg veel gemakkelijk zelf kunt maken, waardoor je ook nog eens goedkoper uit bent. Bij de Xenos kun je bijvoorbeeld goed terecht voor verschillende knutselspullen of accessoires en kleine meubelen die je om kunt toveren tot iets wat jij hebt gezien op bijvoorbeeld Pinterest.


Credits: Xenos

Meer tijd voor jezelf

Dit voornemen heeft niet direct te maken met dingen voor in huis. Je hebt het waarschijnlijk super druk met werk, kinderen en verschillende activiteiten buiten het werk om. Hierdoor vergeet je helemaal tijd vrij te maken voor jezelf.

Zorg ervoor dat je jouw bank of een plekje in je huis wat gezelliger maakt, waardoor je er sneller gaat zitten voor jouw rustmomentje. Koop een heerlijk plaid en wat leuke kaarsjes voor wat meer sfeer en gun jezelf wat meer rust. Koop een aantal leuke nieuwe spulletjes om je huis wat gezelliger te maken en je verheugt je er op om lekker op de bank te ploffen aan het eind van de dag met een filmpje, met een lekker theetje en iets lekkers.

Voor gezellige spulletjes in huis zou je eens een kijkje moeten nemen bij bijvoorbeeld Kwantum, Leenbakker, Woonexpress of Henders & Hazel.


Credits: Woonexpress


Credits: Henders & Hazel

Gezonder eten

Ik hoor je al denken, wat heeft gezonder eten te maken met interieur?! Je hebt wel een klein beetje gelijk, maar om gezonder te eten is het misschien ook wel handig om verschillende keukenmachines in huis te hebben. En hoe belangrijk is het dat deze wel goed bij jouw interieur passen 😉 En natuurlijk is een mooi fris koffiezetapparaat toch ook wel leuk om veel verse koffie te gaan drinken in 2018.

Laatst was ik aan het shoppen bij MegaStores. Daar zag ik verschillende keukenwinkels waar ze veel mooie spullen en apparatuur verkopen. Naast de keukenwinkels, zoals Keukenconcurrent en Keukenland kun je voor keukenapparatuur ook erg goed terecht bij Blokker.


Credits: Blokker

Wat vind jij van goede voornemens? Ik vind dat je alles kunt doen zolang je je er zelf fijn bij voelt! Liefs, Tessa

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MegaStores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De tuininrichting, het blijft een dingetje

Dit is dé tijd om van je tuin te genieten. ‘s ochtends lekker...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *