Gespot bij Sukhi: kleurrijk bolletjeskleed

Inspiratie tijd: 3 minuten

Laatst spotte ik bij Sukhi een heel kleurrijk bolletjeskleed en dit leek me het perfecte moment om dit met jullie te delen want in deze donkere dagen kan je huis wel wat meer kleur gebruiken toch?

Een echte eyecatcher

Het bolletjeskleed Alisha van Sukhi is een echte eyecatcher voor in jouw interieur. Door de vele kleuren in het kleed kun je het met veel dingen combineren. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld één kleur verder uit te lichten in je woonkamer of juist een combinatie! Dat maakt dit kleed juist zo leuk. Vind je niet?

sfeerbeeld-1

En, voor de kleintjes? Super lekker om op te liggen! Vooral als ze net kunnen draaien en op hun buik blijven liggen. Gezellig samen spelen op het kleed!

 

sfeerbeeld-4

Het bolletjeskleed is ook verkrijgbaar in een rechthoekige vorm. Ook mag je de maat van het kleed zelf bepalen dus je kan het helemaal aanpassen naar jouw wens.

Handgemaakt uit Nepal

De bolletjeskleden van Sukhi worden gemaakt door een team vrouwen in Kathmandu, Nepal. Deze vrouwen krijgen een eerlijk loon dat wel drie keer zo hoog is als het gemiddeld inkomen in Nepal. Doordat ze zo goed betaald worden door Sukhi, kunnen ze bijvoorbeeld hun kinderen naar school laten gaan, iets wat heel waardevol is in dat soort landen.

bolletjes-maken

Er is een team die de bolletjes maakt en een team die de kleden maakt. De vrouwen die worden aangenomen konden voorheen bijvoorbeeld zelf niet naar school, maar worden bij wel Sukhi opgeleid.

maker-2

maken-2
Aan elk kleed zit een kaartje met daarop de naam van de vrouw die dat kleed gemaakt heeft. Als je wil kun je haar dus persoonlijk bedanken via een mailtje. Een klein gebaar om je waardering te laten blijken, iets waar zij heel blij van worden en… wij ook! 🙂 Zo leuk dat er echt een persoonlijke touch aan wordt gegeven.

maken

Ik vind het bolletjeskleed een super tof item voor bijvoorbeeld in de kinderkamer of de woonkamer. Het is gewoon net even wat anders dan anders. Wat mij vooral aanspreekt aan deze kleden is het verhaal erachter. Ze hebben nog veel meer verschillende kleden dus als je benieuwd bent geworden kun je een kijkje nemen op Sukhi!

Ik ben heel benieuwd wat jij van het bolletjeskleed vindt! Liefs, Numai.

Dit is een gesponsord bericht.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: Scandinavische meubels

Scandinavische meubels! Je ziet het steeds meer. Ik ben gek op Scandinavische...
Read More

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *