Geef je trap een make-over

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het is vaak een ondergeschoven kindje bij het inrichten van je huis: de trap. En eigenlijk is dat zonde, vooral als je niet blij bent met je trap. Binnen een dag kun je er iets moois van laten maken wat niet alleen prachtig bij je interieur past, maar ook echt een blikvanger wordt in jouw huis!

Next Step traprenovatie

Voor het uitvoeren van een traprenovatie kwamen wij uit bij Next Step. Zij kunnen met hun speciale overzettreden iets heel bijzonders van je trap maken. En dat doen ze binnen een dag, zonder hak- of breekwerk. En met de looks zit het ook wel goed. In totaal kun je kiezen uit 18 verschillende designs. Of je nou van een landelijk, industrieel, of een minimalistisch interieur houdt, er zit zeker wat voor je bij! Wij vinden zelf de Mystic Pine heel gaaf, maar ook met bijvoorbeeld de Narvic Dock kun je iets moois en unieks creëren!

Mooi en duurzaam

Wat Next Step treden zo speciaal maakt? Dat zit hem vooral in de toplaag. Naast het mooie design van deze laag is hij ook nog eens keihard en daardoor extreem slijtvast. Je kunt er nog jaren mee vooruit zonder dat er een krasje op komt. Ook kun je je kinderen met een gerust gevoel over de trap laten lopen. In de toplaag zijn kleine groefjes aangebracht die de trap antislip maken. Daardoor zijn antislip strips overbodig, wel zo mooi!

Een traprenovatie doe je zodat je weer jaren vooruit kunt. Wat dat betreft is Next Step een uitstekende keuze. Maar het is ook een milieuvriendelijke keuze: de treden zijn volledig FSC-gecertificeerd.

Next Step vloer

Wil je er helemaal zeker van zijn dat je trap en je interieur matchen? Dan kun je ook kiezen voor Next Step vloeren! Zo leg je echt de basis voor je eigen interieur en maak je van de trap een verbindende factor in jouw huis. De vloer is uitgevoerd als kliklaminaat en daardoor eenvoudig zelf te leggen.

Inspiratie opdoen?

Ben je benieuwd of er een design in de Next Step collectie zit waar jij helemaal blij van wordt? Neem dan een kijkje op de Next Step website. Op de website zijn verschillende voorbeelden te vinden van prachtige gerenoveerde trappen!

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Hoe mijn liefde voor wonen begon

Ik neem jullie graag mee in mijn avontuur over hoe mijn liefde...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *