Furnlovers @ VT Wonen en Designbeurs 2015

Inspiratie tijd: 3 minuten

Vorige week vrijdag ben ik naar de VT Wonen & Designbeurs in de RAI in Amsterdam geweest, samen met twee vriendinnen. Het was een leuke dag en ik heb zeker veel inspiratie opgedaan! Dit wil ik natuurlijk erg graag met jullie delen! Dus toch nog een kleine terugblik naar vorige week.

We kwamen rond 10:00 uur aan en zijn vervolgens naar binnen gegaan. Toen we eenmaal binnenkwamen zagen we de schitterende entree. Ik vond dat ze dit echt leuk hadden gedaan!

IMG_7107

Vervolgens zijn we begonnen in de eerste hal. Het was even zoeken waar we als eerste heen zouden gaan, maar besloten al snel om maar gewoon links te beginnen. Uiteindelijk kwamen uit bij het gedeelte van VT wonen. Erg leuk om te zien dat er zoveel producten stonden en te koop waren! In het VT Wonenhuis zag ik deze muur. Ik vind het altijd leuk als er teksten worden gebruikt in een interieur. Zo’n muur als deze is dus echt een inspiratie voor me. Ook tof gedaan met de quote “don’t be just another brick in the wall!”.

IMG_7119 IMG_7116

Toen we uit het VT Wonen huis liepen, kwamen we eigenlijk direct bij de VT Wonen tuin. Hier zag ik deze tafel staan. Ik heb hem zelf ook al vaak voorbij zien komen op social media. De tafel is dan ook erg mooi aangekleed, vandaar dat ik hem toch even met jullie deel! Helemaal leuk met de lampen erbij. Het geeft een warme sfeer en je krijgt gelijk al het ultieme wintergevoel als je dit ziet! Ik zie die lampen trouwens steeds vaker voorbij komen in interieurmagazines en -programma’s. Een nieuwe trend die ik echt gaaf vind! 

IMG_7123

Na een korte tussenstop om wat te eten hebben we ons nog een aantal uren vermaakt en hebben we alle hallen bekeken. Er was genoeg te zien! Ik heb van veel mensen gehoord dat het bij hen erg druk was. Gelukkig waren wij er al op tijd, zodat we rustig alles konden bekijken en zo kon ik ook goed foto’s maken.

Landelijke trend in het interieur
Wat me op viel is dat er veel landelijke thema’s zijn gebruikt bij verschillende stands. Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, linnen, touw en dergelijke kwamen veel terug. Deze landelijke trend spreekt me erg aan! Ik vind het vooral leuk om natuurlijke materialen van verschillende structuren te combineren met pastel- en zandtinten.

Ik zou het je zeker aanraden om volgend jaar (weer) te gaan! Ik heb gemerkt dat het je echt inspireert om aan de slag te gaan met nieuwe projecten, blogs en dergelijke. Daarnaast vond ik het ook erg leuk om mensen te ontmoeten die dezelfde passie als ik delen!

Nog wat inspiratiebeelden…

IMG_7090 IMG_7094

IMG_7089  IMG_7118

Ben jij dit jaar ook naar de VT Wonen & Designbeurs geweest?
Ik ben erg benieuwd naar wat jullie ervan vonden! 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Marmer make-over in één uur

“Waar hangt de klok nu weer?” De tijd is bij ons in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *