Furnlovers 1 jaar! [MET GIVE AWAY!] [GESLOTEN]

Inspiratie tijd: 2 minuten

De afgelopen maand hebben we het al vaker benoemd, maar vandaag is het zo ver: Furnlovers bestaat 1 jaar! Trots, happy en nieuwsgierig naar wat er nog meer gaat komen in de toekomst! 

Furnlovers 1 jaar

Wauw, wat is de tijd snel gegaan en wat hebben we toffe dingen mogen doen! Het is eigenlijk zo bizar hoe het allemaal is gelopen. Ik ben ontzettend trots op waar we nu staan. Ik ben enorm blij met alle lieve, leuke bloggers van Furnlovers. Ik ben dankbaar voor mijn collega’s en stagiaires! En, natuurlijk, voor iedereen die alles van dichtbij heeft meegemaakt en me/ons altijd heeft aangemoedigd en gesteund. 🙂 Soms sta ik er denk ik te weinig bij stil… En daarom wilde ik toch een blog schrijven om deze ‘mijlpaal’ te benoemen.

Het is zo ontzettend gaaf om een bedrijf vanaf de start op te zetten en de groei mee te maken. Zoveel leuke dingen die op ons pad zijn gekomen…. En waar we nu mee bezig zijn! De start van ons YouTube kanaal, een ontzettend leuke agency Social1nfluencers, de vtwonen & design beurs met een aantal bloggers, trendlezing bij Zuiver, een samenwerking met Mascha en Gregor van Beautygloss en Mancave, de DIY filmpjes, toffe samenwerkingen, netwerkbijeenkomsten en veel nieuwe plannen… Ik kan eigenlijk niet wachten op datgene wat er nog meer gaat komen en om dit met jullie te delen! Leuk en spannend tegelijk.

GIVE AWAY!

Hoe kan het anders, dan dat ik nóg een winactie voor jullie heb! Dit keer een winactie in samenwerking met Goossens wonen & slapen. Ik mag een ontzettend leuke fauteuil weggeven, namelijk de NuanceI love it! Ik denk jij ook. Doe je mee?

Bij 2500 likes op Facebook wordt de winnaar bekend gemaakt! 🙂 

winactiegoossens

Het komende jaar?

En, het komende jaar? We gaan natuurlijk altijd door met het geven van de allerleukste interieur inspiratie. Met onze bloggers, nieuwe bloggers, leuke samenwerkingen en winacties én natuurlijk ons YouTube kanaal. Er komen leuke dingen aan, waarvan ik zeker weet dat jullie het ook tof vinden. Daarnaast staan we natuurlijk altijd open voor ideeën, samenwerkingen, nieuwe bloggers! Je weet ons te vinden. 🙂

Thank you. Bedankt!

Op naar een nieuw jaar met veel leuke uitdagingen!

Liefs, Mariëlle.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Alles voor je keuken!

De keuken is een centrale plek in huis. Je maakt er dagelijks...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *