Frisse look in huis!

Inspiratie tijd: 3 minuten

De winter is voorbij en dat betekent dat we ons huis weer klaar kunnen maken voor de lente! Ik krijg altijd erg veel zin als er een nieuw seizoen aanbreekt om mijn interieur hierop aan te passen. Weg met de warme tinten en welkom nieuwe, frisse kleuren. In deze blog vertel ik je hoe ik ervoor heb gezorgd dat mijn interieur een frisse boost kreeg.

Groen, groener, groenst

Vorig jaar was groen helemaal in. Denk aan groene muren, groene accessoires, maar ook planten. Persoonlijk vind ik dit echt een mooie, frisse trend en ben daarom ook blij dat dit in het voorjaar weer helemaal terugkomt. Mijn muur was kaal, saai en leeg… vandaar dat het tijd was voor een verandering: let’s paint!

 

Welke verf?

Wanneer je gaat beginnen met het verven van een ruimte is het belangrijk dat je goede verf hebt. Nu heb ik een heel fijn verfmerk gevonden waar ik helemaal blij mee ben, namelijk: Vestingh Paint & Craft. Ik koos voor de kleur Smoking Grass (23). Bij Vestingh Paint & Craft hebben ze een breed assortiment. Denk hierbij aan muurverf, coatings en houtverf. Het handige is dat je hier gelijk alles kunt bestellen zoals een roller, verfbakje, afplaktape etc. Op die manier kun je direct aan de slag met het verven.

Het perfecte resultaat

Uiteraard moet je vooraf alles even afplakken voordat je gaat verven. Zorg dat je alle meubels aan de kant schuift en dat je een outfit hebt die vies mag worden. Zet een lekker muziekje op en begin met het verven van je muur. Ze raden normaal gesproken aan om twee lagen aan te brengen, zodat het helemaal goed dekt, maar ik kreeg al een mooi resultaat na één laag! Met de LAB ECO Paint van Vestingh Paint & Craft creëer je binnen no-time een mooi resultaat.

 

 

Wat mij erg aanspreekt bij Vestingh Paint & Craft is dat zij echt actief bezig zijn met duurzaamheid. Bij elke 5 liter verkochte LAB ECO Paint van Vestingh Paint & Craft kunnen zij één persoon van zuiver drinkwater voorzien. Bij elke aankoop van verf draag jij dus bij aan een betere wereld! Dit initiatief vind ik persoonlijk erg belangrijk en ben daarom blij dat ik mijn verf van Vestingh Paint & Craft heb.

 

Ga jij jouw interieur ook een nieuwe look geven voor de lente? Ik ben heel benieuwd hoe jij dit gaat doen. Nieuwsgierig naar meer verfkleuren van Vestingh Paint & Craft? Neem dan zeker een kijkje op de site. Liefs!

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: 5 X kasten van Wolf Möbel

In deze Weekly Favourites laten we je kennis maken met het merk...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *