Fris en fruitig het voorjaar in!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik merk gelijk dat wanneer het zonnetje zich steeds vaker laat zien, ik meer en meer toe ben aan een fris en schoon huis. Alles moet lekker schoon en opgeruimd. Tijd om de zolder eens aan te pakken, die ene rommelkamer op te ruimen, de badkamer eens grondig te reinigen en ga zo maar door. Wist je dat er veel meer punten zijn waar je op moet letten als je je huis écht goed schoon wil hebben? Ik vertel je er meer over in deze blog. 

De grote schoonmaak

Jep, het is er weer tijd voor… de grote schoonmaak! Ook al hou je alles netjes elke week bij, toch kom je aan bepaalde punten minder vaak toe. Kijk bijvoorbeeld eens naar je raamdecoratie (bijvoorbeeld gordijnen of jaloezieën) en maak deze schoon. Gordijnen lekker in de was en jaloezieën even schoonmaken met een vochtige doek. Weg met het stof! Pak de stofzuiger erbij en ga eens goed stofzuigen onder je bed, bank of kast. Kortom: er zijn genoeg klusjes die je het hele jaar misschien net wat langer uitstelt. Tijd om deze nu aan te pakken. 😉 Als het dan écht zomer is, kun jij genieten van een schoon en opgeruimd huis. Superfijn! 

Aan alles gedacht?

Maar heb je dan eigenlijk wel aan alles gedacht? Want je kan dan wel een sopje maken en/of gaan dweilen… maar wat als de huidige staat van jouw water helemaal niet zo ‘goed’ is? Het is bijvoorbeeld belangrijk om zo min mogelijk kalk in je water te hebben. Dit zorgt namelijk voor kalkaanslag en heeft ook een negatief effect op jouw gezondheid. Als je thuis wil genieten van heerlijk water, dan raad ik de Amfa4000 waterontharder aan. Je zult binnen een paar weken al merken dat er geen nieuwe kalkaanslag ontstaat! Neem bijvoorbeeld de keuken: deze plek zal er binnen korte tijd veel schoner en opgeruimd uitzien. Hoe fijn?! Tip: haal wat groen in huis om het een fris en gezellig geheel te maken. Een plantje, kruiden of een bos bloemen is altijd een goed idee! 

De Amfa4000 van Waterontharder is binnen 5 minuten te installeren, easy! Doordat er een magnetisch veld op zit, wordt voorkomen dat kalkaanslag zich hecht aan leidingen en sanitair. Niets is vervelender dan voor de zoveelste keer weer je kraan moeten schoonmaken, omdat het kalkaanslag maar terug blijft komen. Met de Amfa4000 is dat dus verleden tijd! Bovendien smaakt het water lekkerder en heeft het ook een positieve werking op jouw gezondheid én zelfs je haar.

Waterontharder in de media

Wist je dat de Amfa4000 van Waterontharder vaak wordt uitgelicht in de media? Niet alleen ons wij, maar heel veel Nederlanders zijn ontzettend enthousiast! Op de website van Waterontharder vind je allerlei informatie over de mediafragmenten en kun je alles rustig bekijken. 

Wil je meer weten over de werking van de Amfa4000 of wil je er een bestellen? Dat kan via de website van Waterontharder! Ik zou zeggen: doen! Laat je het ons weten als je er een hebt en wat jouw ervaring is? Dan kunnen wij dat ook weer delen! Liefs. 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het fijnste matras dat helemaal bij jou past!

Voldoende slaap per nacht is zo belangrijk. Het helpt je beter concentreren...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *