Frame it!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ben jij die kale, witte muur ook wel eens zat? En vind je verven of behangen niet flexibel genoeg aangezien je nogal van afwisseling houdt? De oplossing is makkelijker dan je denkt! Ga mee met de trends van nu en decoreer je saaie muur met gave posters en foto’s! Dit kan de boel een flinke opkikker geven zonder dat je lastige keuzes moet maken over kleuren en/of printjes!

Get started on liberating your interior design at Decoraid in your city! NY | SF | CHI | DC | BOS | LDN https://www.decoraid.com:

Bron

Persoonlijk houd ik wel van een beetje afwisseling in huis, maar om nou elke 3 maanden de muur van een nieuw behangetje te voorzien, vind ik een nogal veel gedoe! Daarom ben ik eens gaan kijken of dit ook anders kan. Er zijn waarschijnlijk nog veel meer manieren om dit probleem op te lossen, maar dit vond ik de leukste, de makkelijkste en ook nog eens de goedkoopste manier!

De trend is al een tijdje aanwezig in het interieurbeeld van nu. Gave afbeeldingen inlijsten van bijvoorbeeld je favo artiesten of wat dacht je van leuke vakantie shots die je kan laten drukken! Alles kan en alles mag. Zoals eerder vermeld hoeft dit echt niet veel te kosten. Met een beetje geluk vind je nog een paar strakke, minimalistische lijsten bij de kringloop of misschien is in sommige gevallen een lijst zelfs wel overbodig. Het leuke van op deze manier decoreren, is dat je je creativiteit er op los kan laten. Ga je voor een combi van modern en vintage, of misschien schuilt er wel een kunstenaar in je en hang je alleen je eigen werken op! Door je eigen ideeën toe te passen creëer je als het ware een persoonlijke ‘gallery wall’.

Black and white picture wall - Photography by Zach DeSart:

Bron

Een leuke bijkomstigheid is dat je jou interieur een frisse touch kan geven. Er zijn namelijk best veel mensen die moeite hebben met het toevoegen van kleur in huis. Het toevoegen van kleur op deze manier, brengt een stukje veiligheid met zich mee, je kan het namelijk altijd weer veranderen! Dat doe je toch minder snel met een geverfde muur denk ik 😉

I love all the different posters:
Bron

Wil je echt low-budget aan de slag, kan je er dus ook voor kiezen om geen lijsten te gebruiken maar een alternatief zoals bijvoorbeeld washi tape! Zorgt nogmaals voor extra kleur in huis want ze zijn in super veel leuke printjes verkrijgbaar!

A blog about DIY, design, arts and crafts.:
Bron

Hoe je deze trend ook toepast, jij bent de baas. Jij bepaald de hoeveelheid, de kleur, de manier waarop, de prints, de compositie etc. Hoe leuk is dat!?

Ik ben al overtuigt, ik hoop jullie ook!

Liefs,

Suzan

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

DIY: plantenkas maken

Een plantenkas maken? Mariëlle laat het samen met haar moeder Inge zien...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *