Fleur je interieur op met de mooiste prints/posters voor in huis

Inspiratie tijd: 4 minuten

Herken je dat… dat de basis van je interieur staat, maar je mist nog wat. Of misschien ga jij wel verhuizen en ben jij bezig met een hele nieuwe inrichting. Neem dan ook zeker de muren mee in je plan! In deze blog vertel ik je namelijk graag hoe jij jouw interieur nog leuker kan maken met de mooiste prints/posters voor in huis. Laten we beginnen!

Posterlounge

Wanddecoratie maakt je huis echt helemaal af en voegt echt sfeer toe aan de ruimte. Maak je interieur wat persoonlijker door er mooie items op te hangen die voor jou van waarde zijn. Wij kwamen online Posterlounge tegen en wisten direct: deze inspiratie moeten wij met jullie delen. Leuk om te weten: Het bedrijf bestaat sinds 2003 en is opgericht door Falk Teßmer, Florian Teßmer en Mandy Reinmuth. Alle drie komen ze uit Leipzig! Het team bestaat uit mensen met allerlei verschillende culturele achtergronden. Zo hebben ze collega’s uit Frankrijk, Spanje, Engeland, Polen, maar ook Italië, Zweden, Finland en natuurlijk ook uit Duitsland. 

Poster

Posters zijn enorm populair voor in huis. Je kan namelijk met een kleine verandering (dat weinig geld kost) al een groot effect creëren. Je zet een hele andere sfeer neer in huis. Ben jij gek op de natuur en houd jij van natuurlijke materialen in huis, zoals jute, touw en rustige kleuren? Ga dan voor een mooie poster in huis waarbij die sfeer helemaal terugkomt. Prachtig om dit door te voeren en om hierbij één lijn te trekken in huis. Om het helemaal af te maken kun je een mooie lijst eromheen doen. Op die manier krijg je een wat luxere uitstraling. Deze mooie poster staat hierbij prachtig.

© Posterlounge 

Maak je huis dus wat persoonlijker. Wat is voor jou belangrijk in je leven. Ben jij bijvoorbeeld echt een coffee-lover? Dan staat deze Kuba Gornowicz Coffee poster helemaal leuk in jouw interieur. Zoals je ziet maakt de lijst om de poster het helemaal af.

© Posterlounge 

Meerdere opties

Het is erg leuk om iets persoonlijks aan je muren te hangen. Dit kan je dus doen door een poster op te hangen, maar ook kan je een andere mogelijkheid kiezen, zoals een canvas, aluminium, acrylglas of iets anders! Wat vind jij mooi in huis? Ook kun je meerdere met elkaar combineren. Plaats bijvoorbeeld een mooie poster in de hal en in de woonkamer een houten print. Hieronder laat ik je wat ideeën zien.

Unieke canvas print

Look at this! Hoe gaaf staat dit in huis. Plaats het op een mooi dressoir in de werkkamer bijvoorbeeld. Op die manier maak jij jouw werkkamer/werkplek net wat interessanter. Het is een lichte canvas die mooi staat bij elke stijl. Laat de rest van de kamer/ruimte rustig, zodat de canvas er echt uitspringt. 

© Posterlounge 

Ingelijste aluminium print

Deze leuke aluminium prints staan mega tof in een muzikaal huis. Ben jij dol op muziek maken of gewoon alleen het luisteren ernaar? Dan wordt je hiermee telkens herinnerd aan jouw passie. Ook extra leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven. Ken jij iemand die binnenkort jarig is? Geef een persoonlijk cadeau, zoals deze print.

© Posterlounge 

Gallery print

Een van de chique materialen die Posterlounge heeft is toch wel de gallery print. Dit is een combinatie van aluminium dibond en acrylglas. Dit zorgt er niet alleen voor dat het materiaal sterk is, maar het ziet er ook nog eens modern uit door de verschillende lagen. Deze mooie print staat enorm leuk in de keuken en geeft echt een gezellige sfeer. Hang dit tegen een lichte muur, zodat het echt opvalt. 

KORTING! 

Als laatste hebben we nog iets heel leuks… Want we mogen jullie 15% korting geven. Gebruik de code ‘FURNLOVERS15’ en je korting wordt verrekend bij het afrekenen. 

Het kan bij de kassa onderaan de betaalmethodes verzilverd worden en is geldig van 17 september t/m 1 oktober 2020. Het is dus niet met andere kortingsacties combineerbaar en kan voor het gehele assortiment m.u.v. cadeaubonnen gebruikt worden.


© Posterlounge 

Welk materiaal past het beste in jouw huis? Ik ben heel benieuwd welke jouw favoriet is! Laat het weten in de reacties. Liefs.

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Draadzaken gespot

Afgelopen woensdag was ik met Furnlovers op de VT Wonen en design...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *