Even voorstellen: 2 stagiaires

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hoi allemaal! Vanaf vandaag hebben we weer twee leuke stagiaires, namelijk Isabel en Tessa! In deze blog stellen zij zich even aan jullie voor. 🙂 

Over Isabel

Ik ben Isabel en ik ben 19 jaar oud! Ik zit in mijn tweede jaar van de studie Junior Accountmanager op het Rijn IJssel Arnhem Presikhaaf. Ik ga tot de kerstvakantie stage lopen bij Furnlovers en heb er erg zin in! Ik kijk er naar uit om nieuwe dingen te leren en mensen te inspireren. In mijn vrije tijd hou ik ervan om leuke dingen te doen met vriendinnen, lekker eten, drankjes doen of naar de bioscoop gaan noem maar op!  Ook hou ik van reizen en nieuwe dingen ontdekken. Om met interieur bezig te zijn heb ik altijd al erg leuk gevonden daarom kijk ik erg uit naar deze 15 weken en jullie zullen mij zeker vaker voorbij zien komen!

Hieronder een paar foto’s van stijlen die mij aanspreken 🙂


Credits: unknown


Credits: Unknown

Stalen deuren: moderne Woonkamer door Medie Interieurarchitectuur

Over Tessa

Hallo allemaal, Hallo allemaal,
Mijn naam is Tessa Koenders, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Westervoort. Ik ga de aankomende 15 weken met veel plezier stagelopen bij Furnlovers in Duiven. Op dit moment volg ik de opleiding junior accountmanager aan het Rijn IJsel in Arnhem en zit ik nu in mijn tweede jaar. In mijn vrije tijd ga ik graag met vriendinnen om en hou ik heel erg van koken en lekker eten. Ik heb heel erg veel zin om stage te gaan lopen en ik verheug me op de nieuwe dingen die ik hier allemaal ga leren.
Hieronder heb ik een paar foto’s van leuke inspiratie ideeën.


Bron: Welke.nl


Bron: Obly


Bron: lovegrowswild

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De messing trend

Ik denk dat bijna iedereen het wel in huis heeft of het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *