Ervaringen met de Amfa4000 van Waterontharder

Inspiratie tijd: 3 minuten

Al een langere tijd zijn wij, Furnlovers, bekend met de Amfa4000 – oftewel de Waterontharder! We vertellen er regelmatig over in onze blogs en op social media en daarnaast krijgen we veel vragen van jullie wat onze ervaringen zijn. Verder zijn wij zelf ook nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen! Vandaar dat we in deze blog er wat dieper op willen ingaan, zodat je een nóg beter beeld hebt van de Waterontharder!

Over Waterontharder

De Waterontharder is een zeer geliefd product (we zijn zelf ook fan!) en dat komt omdat je hiermee ervoor kunt zorgen dat je geen kalk meer hebt in je water. Dit is veel beter voor je gezondheid, maar bijvoorbeeld ook voor de levensduur van huishoudelijke apparaten. Schoon en zacht water is ook beter voor je haren bijvoorbeeld (dit merk je echt!) en je voorkomt kalkaanslag in de badkamer of keuken. Maar hoe werkt dit precies? De Waterontharder heeft een speciale magneet techniek. De magneten zijn optimaal op elkaar afgestemd, waardoor het perfect werkt. De Amfa4000 verandert de structuur van mineralen in leidingwater. Uiteraard blijven alle essentiële bestanddelen in het water. 😉

Waarom kies je voor de Amfa4000?

De Amfa4000 is ontwikkelend met Zwitserse nauwkeurigheid. Je kunt vertrouwen op een hoogstaande kwaliteit: alleen de beste onderdelen worden gebruikt. Wat mij verder ook enorm aansprak is dat je het zelf eenvoudig kunt installeren (zie bijvoorbeeld onze video op Instagram). Het is echt binnen no-time gedaan. Waterontharder heeft duidelijke, eenmalige prijzen. Je betaalt echt alleen de aanschafkosten van €169,-. Hieronder heb ik nog enkele andere voordelen op een rij gezet: 

  • Je profiteert (en geniet!) van minder kalkaanslag; 
  • Je hebt veel minder onderhoud aan huishoudelijk apparatuur, kranen en douchekop; 
  • Het is onderhoudsvrij en milieuvriendelijk; 
  • Je hebt 5 jaar fabrieksgarantie; 
  • Met de Waterontharder heb je aanzienlijk minder last van huiduitslag, jeuk, bultjes of eczeem; 
  • Je hebt slechts één systeem nodig! 

Kortom: echt een onwijs handig en fijn product waar je nog jarenlang plezier van hebt. 

En, ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Neem dan vooral even hier een kijkje! 

Jouw keuken of badkamer zal gaan shinen… 

Ik vind het zelf verschrikkelijk als ik twee dagen nadat ik mijn badkamer heb schoongemaakt, de kalkvlekken alweer zie zitten op onze glazen douchewand. Of wat dacht je van de kraan? Het is eindeloos… De Amfa4000 van Waterontharder maakt dat jouw interieur er weer piekfijn uitziet. Laten we eens kijken naar een aantal mooie keukens en badkamers! Tijd voor wat inspiratie. 😉 

Marmer is altijd een goed idee. Het straalt luxe uit en oogt modern! Extra fijn als dit er netjes opgeruimd (zonder vlekken) uitziet. En, die matzwarte kraan? Voorkom kalk, zodat je nog jarenlang plezier hebt van een mooie kraan! 

Een lichte keuken is altijd een goed idee. Het oogt ruimtelijk en je kunt het uitstekend combineren met diverse kleuren en stijlen. 

White modern kitchen interior with wooden worktop and kitchenware, culinary concept, background, banner

Een kleine keuken? Geen probleem! Ook dan kun je er een gezellig geheel van maken. Hou de kleuren wat rustiger, zodat het niet te druk oogt. Je begrijpt vast dat het ook in een kleine keuken wel zo fijn is als je geen rommeltjes in het zicht hebt of vervelende kalkvlekken. 

Of hou je meer van een minimalistische uitstraling? Love it! 

Ik ben heel erg benieuwd of jij al bekend bent met de Amfa4000 van Waterontharder. Wil je meer weten? Neem dan zeker even een kijkje op de website

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tower Living: prachtige meubels van massieve houtsoorten!

Tower Living: prachtige meubels van massieve houtsoorten! Hout is een materiaal welke we...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *