Een whiteboard als blikvanger in jouw (home) office

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een werkplek, of dit nou thuis of op locatie is, wil je wel fijn en efficiënt inrichten. Logisch! Er zijn een aantal musthaves voor een kantoor. In deze blog wil ik je daar meer over vertellen en handige tips geven. Tijd voor inspiratie! 

Ik vind het belangrijk dat een werkplek comfortabel is. Je moet er goed kunnen werken en je spullen kunnen opbergen. Daarnaast is een goede bureaustoel cruciaal. Soms zit je er heel wat uren en dan wil je geen rugklachten krijgen! Naast dat een werkplek comfortabel moet zijn, vind ik het belangrijk dat het er gezellig, maar ook zeker professioneel uit ziet. Laten we eens gaan kijken naar hoe je een professionele uitstraling creëert. 

Zorg voor eenheid

Het zorgen voor een eenheid is belangrijk voor het creëren van een professionele uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan dezelfde bureaus, bureaustoelen, computers, etc. Doordat je kiest voor dezelfde soort, ontstaat er rust en krijgt de ruimte een zakelijke uitstraling. 

Kies voor een aantal kleuren

Kleur in je kantoor? Zeker doen! Je hoeft het echt niet alleen maar bij de basiskleuren te houden. Maar hou er wel rekening mee dat je niet te veel kleuren door elkaar gebruikt. Dan wordt het onrustig.

Ga voor één eyecatcher

Heb je een kleiner kantoor? Kies voor één eyecatcher! Een mooie, opvallende kast, schilderij of planten bijvoorbeeld. Dit geeft gelijk meer sfeer aan het interieur van je kantoor. Een groter kantoor? Dan kun je natuurlijk wat meer uitpakken! Wat dacht je van een mooie, grote eettafel? Lijkt mij zo tof! 

Kies voor efficiëntie 

In een kantoor of werkplek is efficiëntie belangrijk. Je wilt gelijk aan de slag kunnen en daarvoor handige middelen kunnen gebruiken. Zo vind ik het fijn als je voor je werkplek of kantoor een whiteboard hebt. Vaak werkt het een stuk gemakkelijker als je iets voor je ziet: je kunt er alle ideeën, doelen of andere informatie op schrijven. Op deze manier heb je voor het hele team gelijk duidelijk wat er de komende week bijvoorbeeld gedaan moet worden. 

Voor ons kantoor zijn wij ook op zoek gegaan naar mooie whiteboards. Maar omdat we zelf veel bezig zijn met de uitstraling, look en sfeer hebben we hier ook naar gekeken bij de keuze voor een whiteboard. Bij Whiteboard-flipover.nl kwam ik in aanraking met hun whiteboards zonder rand. Het geeft direct een moderne uitstraling. Wij hebben gekozen voor een drieluik whiteboard. Op deze manier past het perfect op de beschikbare muur. Nu is ‘ie nog helemaal leeg, maar ik weet zeker dat binnen no-time onze nieuwe ideeën, doelen en plannen erop staan. 😉 

Wat vind jij van onze whiteboards? Prachtig, toch? En hoe zorg jij voor een mooi en fijn ingericht kantoor? Ik ben benieuwd. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Knitted pouf van Eyoba

We zien het tegenwoordig steeds vaker voorbij komen: de gehaakte poef of...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *