Een waterontharder voor in jouw huis!

Inspiratie tijd: 3 minuten

In de vorige blog kon je al veel lezen over de waterontharder. Wij legden uit dat de waterontharder zorgt voor schoon water en dat het kalkaanslag vermindert en zelfs na een paar dagen helemaal laat verdwijnen. In deze blog gaan wij jou alle tips & tricks geven over de waterontharder. Enjoy!

Écht schoon zijn na het douchen?

Water uit de kraan, in bad, douchen. Wij maken hier dagelijks gebruik van. Voor ons de normaalste zaak van de wereld, toch? Doordat wij dit dagelijks doen is het logisch dat er kalk ontstaat in de geleiding. Dit zie je niet altijd, maar het kan wel veel gevolgen hebben. Denk hierbij aan een jeukende, droge of geïrriteerde huid tijdens of na het douchen. Ik stond hier niet zo bij stil, totdat ik de waterontharder tegenkwam en hier meer onderzoek naar ging doen. Het is namelijk zo belangrijk om schoon water te hebben. Maar, hoe ontkalk je nu een douchekop bijvoorbeeld? Bij Waterontharder.com lees je precies hoe je dit kunt doen! 

Altijd schoon drinkwater 

Ik sta er eigenlijk niet zo bij stil, maar ik gebruik – en velen met mij – erg vaak de kraan. Even handen wassen, wat water drinken of koken met water. Het is daarom belangrijk dat jouw kraan schoon is van buiten, maar ook zeker van binnen. Toen ik mij meer ging verdiepen in schoon water kwam ik dus bij Waterontharder.com terecht. Zij hebben de Amfa4000 en met de Amfa4000 voorkom je kalkafzetting in de geleidingen. Het is daarnaast ook erg milieuvriendelijk (win-win). Kies daarom voor een schone kraan, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gezin!

Voorkom aanslag

Zelf ben ik een enorme koffie en thee fan. Heerlijk relaxen achter mijn laptop en genieten van een drankje. Doordat ik mijn koffie en thee apparaat vaak gebruik moet ik het ook vaak ontkalken. In dit klusje had ik op een gegeven moment echt geen zin meer in. Ik heb de Amfa4000 besteld en dit is serieus de beste keuze ooit. Ik hoef mij niet meer druk te maken over het ontkalken. Ideaal!

Inspiratie

Graag wil ik ook nog wat mooie inspiratie met jullie delen als het gaat om badkamers en keukens. Hierdoor heb je zelf weer mooie inspiratie waar je wie weet wat mee kan en zie je direct dat het belangrijk is om alles goed te onderhouden voor een blijvend mooi resultaat! 

Ik ben helemaal enthousiast over de waterontharder! Jij ook? Op de site vind je nog meer informatie en hier kun je ook jouw eigen waterontharder bestellen. Tot de volgende keer. Liefs!

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Dé plant voor in je interieur

Hi allemaal! Ik ben gek op planten en bloemen… Je ziet vaak...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *